Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FlashGet Listelerinin Yol Olması!

StRencher

Öne çıkan mesajlar

Bu problemin nasıl halledilebileceğini bilen var mı acaba? Bu gün bilgisayarımı açtığımda birden bire download downloaded ve deleted listelerimin tamamının silindiğini gördüm. Gerçi dün gece bilgisayarımda bir problem olmuştu ve daha önce Xp'de görmediğim bir mavi ekran çıkmıştı. Sistemin bir hatadan kurtarıldığını söylüyordu. Bununla bir ilgisi olabilirmi? Sistemi geri alsam düzelirmi? vs vs
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum yüklü derece yarım kalmış download öylece dona kaldı...[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Sosyal ağlarda paylaş

O hata genelde elektrik kesintilerinden yada ani kapanışlardan(aşırı ısınma vs) oluyo. Anlamadığım bişey xp normal yollarla kapanmazsa yaptığın işlemleri dosya transferlerini rename leri geri alabiliyo. Böyle bişey olmuş olabilir sanada. Böyle durumlarda kafasına göre bişeyler yapabiliyo.[signature][hline]I dream of sweet dreams. I need to sleep. I just want to sleeeeeeeep..
-Houston. Bi sorunumuz var.
-Nedir yiğidim.
-Uyumam lazım houston ama uyuyamıyorum.
-Bi ayran yapıyım yiğidim uyursun Teknodermafasikülastik ayran magnifallkompressörleri çalıştırın. Yiğidime kendi sinyallerimle ayran yapcam
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...