dogukan90 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Merhaba,Aion'a başlamak istiyorum ancak kullandığım laptop bana oyunu kasmadan oynama imkanı verecek mi? Intel Core2Duo T6600 2.2 Ghz 3 GB RAM ATI Mobility Radeon HD4650 1 Gb Ayrıca Vista kullanıyorum. Sorumu cevaplarsanız sevinirim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaruza Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 oynarsın kesinlikle benim pc seninkinden kötü ve orta ayarda kasmadan oynayabiliyordum :D yalnız siegelerde kasar ona yapabilecek bir şey yok yani en azından başlarda bir siegete 500 kişi olunca pek bir şey anlaşılmıyordu şuan da o kadar insan olur mu bilmem.diğer yönlerden sıkıntı yaşamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
comradillegal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Hazır konu var fazlalık olmasın diye buraya yazıyorum Yeni bilgisayar alıcamda bahsettiğiniz siege savaşlarında bu sistem kasarmı? INTEL CORE I7 2600 3.40GHZ 6GB DDR3RAM 1 TB HDD 1 GB ATI HD6750 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 grafik ayarlarini sonuna kadar acarsan kasar, fakat genel olarak oyunlarda rendering islene ram ve gpu bakiyor, kisaca grafik ayarlarini fazla yukseltmedigin surece sorun yasamazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar