Jesperian Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 arkadaslar su anda ram ,hdd vs. donanımdan memnunum p4 1.8 ghz islemcim var p4 3.2 ye yükseltmek istiorum bu upgradei kendim yapabilri miyim ? bios la vs. alakalı uzun islemler var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 sen yeni bir işlemci mi alcan yoksa overclock mu yapcan anlamadım[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Boojack, 19 Ağustos 2004 01:01 tarihinde demiş ki: Yavşak dicem kızacaksın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 sanırım yeni cpu alıcak ama anakartın destekliyormu o onemli suanki anakartının bios upgradi varmı onu kontrol et,kitapcıkta desteklemiyor diyebilir ama sitesine bak upgrade cıkmıs olabilir.[signature][hline]Pati Pati Paticiklerrrr Mutlu Mesut Ailelerrr [Bu mesaj pokemon__RIZA tarafından 01 Eylül 2004 03:49 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj pokemon__RIZA tarafından 01 Eylül 2004 03:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jesperian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 eft yeni cpu takıcam board albatron. siteden bios update e baktıktan sonra ne yapmam gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar