aramil Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 çizdirmem lazım ama kafamda oluşturamadım bir türlü nasıl yapacağımı. nedeni de belirli bir düzen olmayacak, misal 500 pikselden oluşan birşey çizdireceğim ama amorf şekilli olacak... bir çıkış yolu lazım üstadlar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Harita cizmek PHP'nin isi degil. Haliyle yaklasim pek dogru degil. Tam derdini soylersen farkli yollar bakalim/onerelim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 yaptım ama 4 gün aldı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelofdeath Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 ne yaptın nasıl yaptın anlatsana biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 bize biraz kendinden bahsetsene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 PHP ile mi çizdin nasıl yaptıysan paylaş olm açık olun lan azcık Open your source open your mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 detay veremiyorum, di'nin sorusunu da o yüzden cevaplamadım. ciddi bir proje peşindeyim! bekleyin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 ne yapcagini anlamadim ama bizde benzer bisi yapcaz google'in actionscript api si ile birlikte php kullanaraktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Hadi hayırlısı diyelim o zaman =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar