Nefr Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 abi ama suc buraya tavsiye yazanlarda; 'adminlerin ilgisini cekme' dememissiniz adama ehu Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Nefr said: abi ama suc buraya tavsiye yazanlarda; 'adminlerin ilgisini cekme' dememissiniz adama ehu ama ben demiştim ^^ Dragonmax said: Zaybird said: ilgi çeken şeyler yazıp kendini ortama tanıtıcaksın. ek olarak: ama yeni geline kırıt demişler, gitmiş osurmuş durumu da yapmicaksın Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 neden uçtu bu şimdi ?1 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 pron linki verdi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 mqhaha efsaneymiş :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 fizban said: alexis texas videosu paylaşarak gerekli ilgiyi alabildin. tebriks. bu arada alexis texas'ın kim olduunu bilmiyodum, sen diyince google'a yazdım da :/ .. o ne ya! bunun normal bi foruma koyulabileceği düşünülecek kadar masum bi videosu varmıdır ki? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 yok işte, arkadaşı biraz fevri postlarıyla tanıdık ve kaybettik. Gods of the arena başlığında kaliteli şeyler paylaşmıştı ahaha. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 o diil de alexis ya :p du bidaha arattirim googladan adasdsaas Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 e md5 niye uçtu peki? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 bilmem. ama daha dün gece tavırları çok sert bu arkadaşın diye içimden geçirmiştim sabahına uçmuş olduunu gördüm :/ patiye alışmak cidden zaman istiyor. ya da patinin sana alışması :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 "Cin Ruhi" said: e md5 niye uçtu peki? gitti de noldu gelir geri. daha önce yapmadığı şey değil nasılsa. hatta büyük ihtimalle geldi bile Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.