Apache Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 iyide bunu foruma açıp bildirmenin alemi nedir.iki gün önce bu işi yapan adamın ertesi gün fikrini değiştirmesini garipsedim.[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 said: Bugarea, 01 Eylül 2004 23:31 tarihinde demiş ki: şşşşşşşşşşş noluon ya dayı mısın buyur burdan yak.. Çakır & Memati Brothers Team[signature][hline]Klasik bir baba team üyesi, 24 Ağustos 2004 17:32 tarihinde demiş ki: Bi gün scripting öğrenicem..Milletin ultima accountunu hacklicem.. Helede son zamlardan sonra, Samsun 216 ilaç gibi geliyor.. :P
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Ben hala engelleme butonu diye bişey var diyorum. -Kak kız kak rezil olduk zaten elaleme. -Niye ayol -Bak görmedinmi milleti invite etmişiz. Hemde onlar istemediği halde ay bak bak şuna ay nasıda bakıyo HOŞT! -Ay kaç kız kaç bunlar yer adamı vallahi. Gel biz mutlu yuvamıza dönelim orhan. -Ay hakkaten gidelim abdullah.[signature][hline]I dream of sweet dreams. I need to sleep. I just want to sleeeeeeeep.. -Houston. Bi sorunumuz var. -Nedir yiğidim. -Uyumam lazım houston ama uyuyamıyorum. -Bi ayran yapıyım yiğidim uyursun Teknodermafasikülastik ayran magnifallkompressörleri çalıştırın. Yiğidime kendi sinyallerimle ayran yapcam
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 direk yeni bir pencere açılması çok gıcık , trojan yemiş muhamelesi görüyor insan[signature][hline]
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 msn kullanıyorum su ana kadarda cokmedi insallah cokmez
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Ben çökmesinden değil de bir anda yeni bir konuşma penceresinde 30 kişiyle karşılaşmaktan rahatsız oluyorum[signature][hline]
Bugarea Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 said: chrisvassel, 01 Eylül 2004 23:41 tarihinde demiş ki: said: Bugarea, 01 Eylül 2004 23:31 tarihinde demiş ki: şşşşşşşşşşş noluon ya dayı mısın buyur burdan yak.. Çakır & Memati Brothers Team her şey iyi de sanan noluo?[signature][hline]
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 apache ben chate davet edilmedim. Chatte konuştum Umarım aradaki farkı anlayabilirsin[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Peki sana ne oluo ? Bugarea ?[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ Resimlere bak,mektubumla avun,şarkılar tut,kendinden vazgeç,yastığına sarıl,korkular tut,dağılsın kalbin... Öl hatta orada..!Lanetler yağdır,beni hatırla... Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos | [Bu mesaj Laistragon tarafından 01 Eylül 2004 23:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 yeni versiyonda çözülür inşallah sormadan direk eklemez konuşmaya[signature][hline]Artık ben de hacettepeli oldum
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 HerenIstiaron ilk defa +1 diorum sana. Gözlerim yaşlandı..[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ Resimlere bak,mektubumla avun,şarkılar tut,kendinden vazgeç,yastığına sarıl,korkular tut,dağılsın kalbin... Öl hatta orada..!Lanetler yağdır,beni hatırla... Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos |
arcane Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Prawler doğru demiş +1 diyorum kendisine. Ben de miranda kullanıyorum MSN plug-in i malesef sormuyor direk alıyor chate, bi bakıosun 50 mesaj gelmiş tıkla tıkla ömür geçiyor.. ama beni harrass eden yok neyse ki, aklı başında adamlar var msn listemde, yapma dersem anlarlar eheh.[signature][hline]Prawler, 29 Ağustos 2004 20:17 tarihinde demiş ki: Bu konuda diyecek birşeyim kalmadı Yapacak birşey de.. Tek gecelik ilişkilerin adamı olacam sanırım sadece
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Ben MSN'e girmiyorum valla artık, zaten geçen ay girmeye başlamıştım. ICQ rules.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 heh bu thread in açılmasında bugün prawler ı "azıcık" deli etmemin de nedeni var sanırım :-P[signature][hline]çiptek: ne içtiniz? arkada$: herşeyiöarghhh
skyly Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 history tutunca çok kötü oluyo ya! Bir bakiyorsun history e mail sayisi 80 90 a cikmis! temizlemesi de bi 10 dakika aliyo[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Öne çıkan mesajlar