Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MSN Rezaleti..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hakkaten beyler ya makinalar çöküo sora..snde abartma rezalet fln diil arada eglenilio yaa ..rezalet diicek kadar kötü bişey yok ortada bnce..[signature][hline]eNjOy tHe SiLeNcE
Mesaj tarihi:
MSN'den konuşmaya davet edilmişiz (davet değil düpedüz direk giriyorsun), kullanıcı sayısı bir ara 18e çıktı, sonra makina delirdi vs vs.[signature][hline]Fecondation under control of the King
Mesaj tarihi:
Ya böyle bir 3-4 kişilik chat ortamına alırken izin istemesi lazım cidden bilgisayar başında işim gücüm var ekliyorlar dırıdın dırıdın dırıdın dırıdın 2 sn.de nefret ediyorum msnden. Bir de her gün her gün alıyorlar.[signature][hline]Eski kız arkadaşıma mesaj atarım:
-Uyudun mu?
-Hayır sen?
Arkadaşımla telefonda:
-Naber abi?
-İyiyim saol sen?
-Ben de iyiyim... naber?
Mesaj tarihi:
Ya orda bunu engellemenin yolu war biiiir. Beceremeyip ateş kusmana anlam veremedim. Ama asıl anlamlandıramadığım eşşek kadar engelle butonunu görmeyip anadan babadan başlaman. Yawaş.[signature][hline]I dream of sweet dreams. I need to sleep. I just want to sleeeeeeeep..
-Houston. Bi sorunumuz var.
-Nedir yiğidim.
-Uyumam lazım houston ama uyuyamıyorum.
-Bi ayran yapıyım yiğidim uyursun Teknodermafasikülastik ayran magnifallkompressörleri çalıştırın. Yiğidime kendi sinyallerimle ayran yapcam
Mesaj tarihi:
Evet.. DOğru.. Paticikteki insanlar paso muhabbete alıyorlar. Bu msn de girmek istiyomusnuz istemiyomusun diye sormuyoki anasını satayım..

Başka şey için 50 soru sordurup makineyi göçertmesini iyi biliyorlar..[signature][hline]
Mesaj tarihi:
o zaman herkes msn'e küfür etsin , lan şerefsizler niye girmek istiyorum/istemiyorum opsiyonu koymadınız diye...

relaks.[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
7/24 melancholic
Mesaj tarihi:
e snde istemiosan cık =) inatla alıolarsa almayın de bi şekilde koy tawrını kimse zorla bişey yaptırmıyo yani..[signature][hline]eNjOy tHe SiLeNcE
Mesaj tarihi:
banada aynı $ey oluyor.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
RamsesII'ten abarmalar;
RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:

Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki:
"Bugün bacım,yarın ihtiyacım"

Mesaj tarihi:
Walla beni toplu konferans'a alan kişileri listemden silip blocke ediyorum Serdar.Sende aynısını yap bence.[signature][hline]MSN : [email protected]
Radio eXiLe WJ
Resimlere bak,mektubumla avun,şarkılar tut,kendinden vazgeç,yastığına sarıl,korkular tut,dağılsın kalbin...
Öl hatta orada..!Lanetler yağdır,beni hatırla...
Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün."
Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum."
| ?Laistragon? | | My Photos |
Mesaj tarihi:
invis olup başkalarına görünmene şansın var.[signature][hline]I dream of sweet dreams. I need to sleep. I just want to sleeeeeeeep..
-Houston. Bi sorunumuz var.
-Nedir yiğidim.
-Uyumam lazım houston ama uyuyamıyorum.
-Bi ayran yapıyım yiğidim uyursun Teknodermafasikülastik ayran magnifallkompressörleri çalıştırın. Yiğidime kendi sinyallerimle ayran yapcam
Mesaj tarihi:
praw nickini şöyle yapıver bitsin
Prawler (toplu konuşmaya almayın)

böyle yaptığın halde alınırsan o zaman rezalet de...[signature][hline]usstan zhal malar chath...xuil chath
Heffer, 22 Ağustos 2004 01:09'da icq'dan demiş ki:

pink metalse bende illithidim zaten
Mesaj tarihi:
banada yapiyolar boku cikiyo salonda otururken ust kata ciktim bisi oldu sandim surekli mesaj gelince yapmayin $oyle $eyler[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
  • Yeni Oluştur...