Prawler Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Ya yeter artık ama.. Durcağınız yeri bilin. Suyunu da çıkarmayıverin birşeyin. Anlayın biraz insanlıktan. Almayın diyorum. Israrla alıyorsunuz. Yeter artık! Küfür mü edelim ana avrat. Bloklayacam sorun da var.[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Cidden ya cılkı çıktı.[signature][hline]Fecondation under control of the King
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 rawler tam olarak ne oldu?[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
wussy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 hakkaten beyler ya makinalar çöküo sora..snde abartma rezalet fln diil arada eglenilio yaa ..rezalet diicek kadar kötü bişey yok ortada bnce..[signature][hline]eNjOy tHe SiLeNcE
wussy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 yada war mı ?? :)[signature][hline]eNjOy tHe SiLeNcE
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 MSN'den konuşmaya davet edilmişiz (davet değil düpedüz direk giriyorsun), kullanıcı sayısı bir ara 18e çıktı, sonra makina delirdi vs vs.[signature][hline]Fecondation under control of the King
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Ya böyle bir 3-4 kişilik chat ortamına alırken izin istemesi lazım cidden bilgisayar başında işim gücüm var ekliyorlar dırıdın dırıdın dırıdın dırıdın 2 sn.de nefret ediyorum msnden. Bir de her gün her gün alıyorlar.[signature][hline]Eski kız arkadaşıma mesaj atarım: -Uyudun mu? -Hayır sen? Arkadaşımla telefonda: -Naber abi? -İyiyim saol sen? -Ben de iyiyim... naber?
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Ya orda bunu engellemenin yolu war biiiir. Beceremeyip ateş kusmana anlam veremedim. Ama asıl anlamlandıramadığım eşşek kadar engelle butonunu görmeyip anadan babadan başlaman. Yawaş.[signature][hline]I dream of sweet dreams. I need to sleep. I just want to sleeeeeeeep.. -Houston. Bi sorunumuz var. -Nedir yiğidim. -Uyumam lazım houston ama uyuyamıyorum. -Bi ayran yapıyım yiğidim uyursun Teknodermafasikülastik ayran magnifallkompressörleri çalıştırın. Yiğidime kendi sinyallerimle ayran yapcam
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 İyi de girerken izin istenmiyor, bu çok sinir bozucu.[signature][hline]Fecondation under control of the King
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Evet.. DOğru.. Paticikteki insanlar paso muhabbete alıyorlar. Bu msn de girmek istiyomusnuz istemiyomusun diye sormuyoki anasını satayım.. Başka şey için 50 soru sordurup makineyi göçertmesini iyi biliyorlar..[signature][hline]
Head Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 o zaman herkes msn'e küfür etsin , lan şerefsizler niye girmek istiyorum/istemiyorum opsiyonu koymadınız diye... relaks.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
wussy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 e snde istemiosan cık =) inatla alıolarsa almayın de bi şekilde koy tawrını kimse zorla bişey yaptırmıyo yani..[signature][hline]eNjOy tHe SiLeNcE
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 sorun benim çıkmam değil bu 1 Miranda kullanıyorum MSN 6.2 ve ICQ yu ayrı ayrı açmak istemiyorum 2 MSN kullanmadığım için Miranda'nın bloğu war o da çok yazış birşey 3[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 banada aynı $ey oluyor.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım"
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 anca işte nickname'i değiştircem birşeyler yapacam öyle... İnsanlıktan anlamak yok.. Mesela carouseldeyim ben insanlar oturmuşlar oturulşmayacak yere, Güvenlik görevlisi geliyor, lütfen kalkarmısınız diyor. Sallayan yok. Köpekle geliyor canavar gibi birşeyle, kalkıyorlar. Aklıma geldi anlatayım dedim[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Walla beni toplu konferans'a alan kişileri listemden silip blocke ediyorum Serdar.Sende aynısını yap bence.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ Resimlere bak,mektubumla avun,şarkılar tut,kendinden vazgeç,yastığına sarıl,korkular tut,dağılsın kalbin... Öl hatta orada..!Lanetler yağdır,beni hatırla... Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos |
Dagger Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 valla baydı bu iş[signature][hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected]
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 analayamadan cart diye dalıyor miranda da.[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 invis olup başkalarına görünmene şansın var.[signature][hline]I dream of sweet dreams. I need to sleep. I just want to sleeeeeeeep.. -Houston. Bi sorunumuz var. -Nedir yiğidim. -Uyumam lazım houston ama uyuyamıyorum. -Bi ayran yapıyım yiğidim uyursun Teknodermafasikülastik ayran magnifallkompressörleri çalıştırın. Yiğidime kendi sinyallerimle ayran yapcam
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 insanımız böyle işte. idare edeceksiniz. /saygısız, düşüncesiz..[signature][hline]en ince yerim bileğim..
Jester Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 praw nickini şöyle yapıver bitsin Prawler (toplu konuşmaya almayın) böyle yaptığın halde alınırsan o zaman rezalet de...[signature][hline]usstan zhal malar chath...xuil chath Heffer, 22 Ağustos 2004 01:09'da icq'dan demiş ki: pink metalse bende illithidim zaten
Bugarea Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 şşşşşşşşşşş noluon ya dayı mısın[signature][hline]
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 ben siliyim şu msn i dedim ne zormuş be silmesi bile dert :P[signature][hline]i love this game! tractor pulling
Qui Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Bunu yapan insanları direk atıyorum listeden baya rahatlıyorsun.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 banada yapiyolar boku cikiyo salonda otururken ust kata ciktim bisi oldu sandim surekli mesaj gelince yapmayin $oyle $eyler[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Öne çıkan mesajlar