OmeN Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 PvP serverda yaşananları konu alan bi site :) olayları screenshot ve videolarla güzel bi şekilde sunuyorlar, tek eksikleri sadece galip geldikleri olayların anlatılması :) NOT: Bazı videoları indirmek için üyelik istiyor. http://www.die-guild.org/index.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 WoW da en sevilmiyen clan sanırım bu "D.I.E", baya bi şikayetçileri varmış :), oyunun çıkışıyla birlikte Horde a geçmeleri muhtemel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Güzel güzel sömürülecek yeni wow videoları :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 affiyet olsun StRencher :), umarım yakında videolara falan gerek kalmıcak, şu stress test yüzünden stress e girdik valla. bikaç videoda ben çekmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı isteyen olursa onlarıda yayınlarız inşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Bu videolardaki Night Elf Rouge (Maule => http://www.thottbot.com/?profile=P.Maule8) a hasta oldum, herif zır saklanıp arkadan arkadan sokuyollar daggerları :) dagger olayıda abarmış gibi biraz adam durmadan bi sağ bi sol çakıyo her çakış minimum 40-50 dmg falan veriyo spell kullanmadan ... [Bu mesaj OmeN tarafından 01 Eylül 2004 16:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 OmeN çok mübarek geçiyor ya bak bende Rouge videosu istiyordum :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar