Leadman Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Ahah, eyvallah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Yurtdisindan sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 TürkTelekom'u aradım, bağlı olduğun müdürlüğe git diyor karı. Kafayı yicem ya. Google'dan cevap geldi bu arada, engelleme olayı Türktelekom ile alakalıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Evet, cevap geldi Türk Telekom'dan. Mahkeme kararıyla sitenin engellendiğini iddia ediyor karı. Hay aklına sokayım senin, domain'i satın alalı 3 gün oldu daha, ne mahkemesinden bahsediyorsun gerizekalı. Feyyaz Bey İyi Günler, Size destek olma fırsatını bize sunmanızdan ötürü duyduğumuz memnuniyeti belirtmek isterim. Web sitelerine Türkiye'den erişim, TTNET A.Ş. ve TÜRK TELEKOM A.Ş. tarafından değil, yapılan bildirimler ile TC Mahkemeleri'nin kararıyla engellenebilmektedir. Türk Telekom’a göstermiş olduğunuz ilginiz için firmamız adına teşekkür ederim. Saygılarımla, Hayriye ERKOÇ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AudioFX Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Korsan müzik mi paylaştın bilader naptın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Ya yok, site açılmadı ki daha bir şey paylaşayım. Domain direkt engelli olarak geldi. Yani zaten engellenmiş bir altyapı var ki demek ki Google'da, herifler benim domain i açar açmaz engel yiyor. Google ile alakalı bir problem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AudioFX Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Hmm kötü olmuş o zaman geçmiş olsun. Bir yerden .netini al sitenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 google ayrı bi sharing hosting hizmeti mi var ben anlamadım şimdi? normal beleş blogspot sayfası değil mi bu sen de domain almışsın ve o domain üzerinden erişilsin istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Aynen öyle. Ama olmuyor ne alakaysa. Beleş blogspot sayfasını, yeni aldığım domain ile bağlıyorlar ve olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 nameserver ayarı doğru mu emin misin? pek bilmiyorum google da nasıl bunlar ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 transfer et domaini başka bir firmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 throine said: nameserver ayarı doğru mu emin misin? pek bilmiyorum google da nasıl bunlar ama.Tüm ayarlar zaten Google'dan satın aldığım için Blogspot'a ayarlı şekilde geliyor. Kontrol ettim, blogspot'un yardım sayfasındaki gösterildiği şekilde ayarlanmış durumda. Bir problem yok yani o konuda. Başka firmaya nasıl taşınıyor domain? Taşısam kesin çözüm olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Abi soyluyoruz siklemiyorsunuz, sonra aglamaya devam ediyorsunuz. Bir garipsiniz. Google'in sagladigi hosting yasakli Turkiye'den. Haliyle hosting'i degistireceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 di said: Abi soyluyoruz siklemiyorsunuz, sonra aglamaya devam ediyorsunuz. Bir garipsiniz. Google'in sagladigi hosting yasakli Turkiye'den. Haliyle hosting'i degistireceksin.Hosting yasaklıysa, blogspot'a nasıl giriyoruz. Blogspot üzerinde kurulu site. Host satın almadım ben, direkt zaten varolan beleş blogspot hostunu kuruyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Haci o zaman sen su domain'ini tasi bi, sonra tekrar konusalim. ICANN kurallari geregi ilk kayittan itibaren 60 gun boyunca tasiyamiyosun yalniz. Seve seve beklicen. Ha dersen ki halt etmis olabilirim, senin dedigini bir deneyelim, hemen 10 dk icinde deneyebiliriz. Vereyim iki tane nameserver, degistir mevcut olanlarla benim vereceklerimi, bakalim bakalim acilacak mi acilmayacak mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 di said: Haci o zaman sen su domain'ini tasi bi, sonra tekrar konusalim. ICANN kurallari geregi ilk kayittan itibaren 60 gun boyunca tasiyamiyosun yalniz. Seve seve beklicen. Ha dersen ki halt etmis olabilirim, senin dedigini bir deneyelim, hemen 10 dk icinde deneyebiliriz. Vereyim iki tane nameserver, degistir mevcut olanlarla benim vereceklerimi, bakalim bakalim acilacak mi acilmayacak mi?Tamam, ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Şunlara bir göz at aynı sorun belki çözüm olur. http://www.google.com/support/forum/p/blogger/user?userid=10232183327733878167&hl=tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Di, mesaj kutun dolu abi. Yaptım bilgileri istediğin gibi, deneyelim şimdi. ERROR: Address: ge01.uzmanyardim.com must be an IP.Address: ge02.uzmanyardim.com must be an IP. Diyor :ş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Attim IP adreslerini de. Hic olmadi DNS kayitlarinda bulunan www kisminin A kaydini verdigim ilk IP ile degistir, yine olur. O da olmadi ver bilgileri ben degistireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Di, kutunu boşalt abi; atamıyorum mesaj :D Yaptım ayarı. IP istedi, IP göndermişsin (fena düşüncelisin); IP yaptım şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Evet oldu. İspatladın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 http://www.google.com/support/forum/p/blogger/thread?tid=7666639474424cbb&hl=tr Şurada bahsi geçen IP'yle değiştirdim şimdi, umarım olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Sildim bir kac mesaj. http://www.intodns.com/notabilmeyenrockgitaristi.com Ayarlarin hala eskisi gibi. Haliyle hala senin icin koydugum index'i goremiyoruz. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 google uğraşılacak gibi değil bence dns block yiyor ordan burdan. en iyisi başka yerden bir host al kur bir tane wordpress tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 di said: Sildim bir kac mesaj. http://www.intodns.com/notabilmeyenrockgitaristi.com Ayarlarin hala eskisi gibi. Haliyle hala senin icin koydugum index'i goremiyoruz. =PDeğiştirdim, girilemiyor şu an. Evet, en iyisi bir host alayım da kurayım wordpress, olsun bitsin. Sokayım böyle sisteme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar