Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blogspot'tan domain satın aldım ama çalışmıyor

Leadman

Öne çıkan mesajlar

Evet, cevap geldi Türk Telekom'dan. Mahkeme kararıyla sitenin engellendiğini iddia ediyor karı.

Hay aklına sokayım senin, domain'i satın alalı 3 gün oldu daha, ne mahkemesinden bahsediyorsun gerizekalı.

Feyyaz Bey İyi Günler,

Size destek olma fırsatını bize sunmanızdan ötürü duyduğumuz memnuniyeti belirtmek isterim.

Web sitelerine Türkiye'den erişim, TTNET A.Ş. ve TÜRK TELEKOM A.Ş. tarafından değil, yapılan bildirimler ile TC Mahkemeleri'nin kararıyla engellenebilmektedir.

Türk Telekom’a göstermiş olduğunuz ilginiz için firmamız adına teşekkür ederim.

Saygılarımla,

Hayriye ERKOÇ

Sosyal ağlarda paylaş

throine said:

nameserver ayarı doğru mu emin misin? pek bilmiyorum google da nasıl bunlar ama.
Tüm ayarlar zaten Google'dan satın aldığım için Blogspot'a ayarlı şekilde geliyor. Kontrol ettim, blogspot'un yardım sayfasındaki gösterildiği şekilde ayarlanmış durumda. Bir problem yok yani o konuda.

Başka firmaya nasıl taşınıyor domain? Taşısam kesin çözüm olur mu?
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Abi soyluyoruz siklemiyorsunuz, sonra aglamaya devam ediyorsunuz. Bir garipsiniz.

Google'in sagladigi hosting yasakli Turkiye'den. Haliyle hosting'i degistireceksin.
Hosting yasaklıysa, blogspot'a nasıl giriyoruz. Blogspot üzerinde kurulu site. Host satın almadım ben, direkt zaten varolan beleş blogspot hostunu kuruyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Haci o zaman sen su domain'ini tasi bi, sonra tekrar konusalim.

ICANN kurallari geregi ilk kayittan itibaren 60 gun boyunca tasiyamiyosun yalniz. Seve seve beklicen.

Ha dersen ki halt etmis olabilirim, senin dedigini bir deneyelim, hemen 10 dk icinde deneyebiliriz. Vereyim iki tane nameserver, degistir mevcut olanlarla benim vereceklerimi, bakalim bakalim acilacak mi acilmayacak mi?
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Haci o zaman sen su domain'ini tasi bi, sonra tekrar konusalim.

ICANN kurallari geregi ilk kayittan itibaren 60 gun boyunca tasiyamiyosun yalniz. Seve seve beklicen.

Ha dersen ki halt etmis olabilirim, senin dedigini bir deneyelim, hemen 10 dk icinde deneyebiliriz. Vereyim iki tane nameserver, degistir mevcut olanlarla benim vereceklerimi, bakalim bakalim acilacak mi acilmayacak mi?
Tamam, ver.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Sildim bir kac mesaj.

http://www.intodns.com/notabilmeyenrockgitaristi.com

Ayarlarin hala eskisi gibi. Haliyle hala senin icin koydugum index'i goremiyoruz. =P
Değiştirdim, girilemiyor şu an.

Evet, en iyisi bir host alayım da kurayım wordpress, olsun bitsin. Sokayım böyle sisteme.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...