yav Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 var mı böyle bir servis? Şimdi Türkçesi çok iyi olsa da yazarken birçok hata yapabilen yarı-türk bir arkadaşım var ve bir oyun sitesine türkçe haberler ekliyor. Ona önerecektim. Ancak sonradan farkettim ki aynı olaydan bana da lazım ingilizcem için. Böyle tıpkı ms word'deki gibi altını kırmızı kırmızı çizip oraya doğrularını öneren bir servis var mıdır? Eğer yoksa mutlaka olmalı çok manyak para kırar valla burdaki developırların kulağına gitsin bu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 spellcheck? yeni bir icat değil ki abi. google'da spellcheck yaz seç beğen hangi online tool işine gelirse onu kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 browserlerda default geliyo hatta spellcheck özelliği. edit:typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar