Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ünlülerden Beyne Zarar Cümleler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Laistragon, 31 Ağustos 2004 21:22 tarihinde demiş ki:
Petek Dinçöz : "Ramazan bizim estetik tarihimizdir."

İbrahim Tatlıses : "Lütfen sanatçının motorizasyonunu bozup demorize etmeyin."

İsmail Türüt : "Bende simetrik hastalığı var.Misal evde bir ampul yansın,yenisini takmadan uyuyamam."

Gizem Özdilli : "Ben deniz ürünlerini severim.Mesela balık,tavuk yerim."

Ebru Yaşar : "Türkiye'de erkek ses sanatçısı çok fazla.Zaten erkekler pek showgirl'lük yapmıyor."

Candan Erçetin : "Albümün Fransızca olmasının nedeni,benim şarkıları Fransızca söylemiş olmamdır."

Yıldız Tilbe :"Hiç 3 çocuk babası gibi durmuyorsun.2 çocuğunun olmasına rağmen..."

Sinan Çetin : "Peki karınıza:"Yahu karıcığım ben seni seviyorum,biz niye ayrılıyoruz?"adlı soruyu sordunuz mu?Yoksa bir çelişki içerisine mi düştünüz?

Reha Muhtar : "Kocanız sizi bıçaklarken yanında mıydınız?"

Ece Erken : "Boyunda çıkan atardamarlardan her biri olabilir."

Tuğba Altıntop : "Ben kiralık anne miydim?Çocuklarımı 7 yıl karnımda taşıdım."

Yasemin Bozkurt :"Be şerefsiz adam.Kalkıp telefondan buraya küfürler söylemeye hiç mi utanmıyorsun?Hayır utanmıyorsun neden küfür ediyorsun?"

Reha Muhtar : "Hanımefendi kocanızı hunharca bir şekilde öldürmüşsünüz.Öncelikle başınız saolsun."

Şenay Akay : "O adam beni kötü emellerine alet etmeyi başaramadı.Ben kendi rızamla yaptım."

Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı mı yakışıklı bir bayan görüyorum."

İbrahim Tatlıses : "Arka kafamı nereye vurduğumu hatırlayamıyorum."

Çağla Şikel : "Naomi'nin yanında 10 dk. kaldıysam,80 dk. telefonla konuşmuştur."

Gökhan Özen : "Kadınlar benim için çok önemli,onlar benim ilhan kaynağım!"

Mahmut Tuncer : "Onun adı bir balık,onun adı balıkta yüzen bir balık,onun adı Yunus Bülbül geliyor."

Yeliz Yeşilmen : "Ben böceklerden çok korkuyorum.Onların boynuzları beni çok etkiliyor."

Asena : "Elimde olmayaraktan dilim sürtmüş olabilir."

Ceylan : "Benim kitleyicim türkü istiyor."

Özcan Deniz : "Seyirciyle izledik,çok interaktif bir izleme oldu."

Hilal Cebeci : "A o söylediğiniz şeyden şeyde var mı şimdi?"

Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün."

Hulki Cevizoğlu : "Sn.Bush isterlerse cevap haklarını kullanmak üzere stüdyomuza konuk olarak gelebilir."

Ebru Gündeş : "Sade,sadelikten gelir.O yüzden sadeyi tercih ettim."

Konu baslıgına yazmısın beyne zara veren cumleler dıye ustune ustelık gelmıs bırde yazıyosun daha etkılı olsun dıyemı??????Anlam veremedım!!!
Mesaj tarihi:
bende sana anlam vermedim nedir bütün bi mesajı quote yapmanın amacı?

bu arada;
Hulki Cevizoğlu : "Sn.Bush isterlerse cevap haklarını kullanmak üzere stüdyomuza konuk olarak gelebilir." [signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Mesaj tarihi:
Herkes istedigini yazmakta ozgurdur kurallara aykır bırsey yazmıyorum fıkrımı yazdım ıste katılırsın ıstersende katılmazsın sana kalmıs dusunce ozgurlugu var unutma!!!!!
Not: Bak bu sefer yapmadım ;)

[Bu mesaj Manu tarafından 01 Eylül 2004 00:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
düşüncenle ilgili değil arakadaşım çok gereksiz bi quote yapmışsın onu kassettim hayır yani modlar da pek hoşlanmiolar zaten o tarz quotelar dan...yani ne haddimize...sürç-ü lisan ettiysek affola...[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Mesaj tarihi:
cem uzan ın süper bi lafı vardı ama sansürlemk lazım artık anlayanlar anlasın....

"senin ananın a...... beton dökerim baban bile si....mez."[signature][hline]RamsesII, 12 Ağustos 2004 23:29 tarihinde demiş ki:
Abi bu yeliz yeşilmeni ne yapacaksanız biliyor musunuz?Böyle bir yeri kaşındığında diliyle kaşıyacak insan onu...Böyle hiç ellettirmeden ona,sadece dilinle kaşıyacaksın
Mesaj tarihi:
said:
DiaBoLiC, 01 Eylül 2004 00:25 tarihinde demiş ki:
cem uzan ın süper bi lafı vardı ama sansürlemk lazım artık anlayanlar anlasın....

"senin ananın a...... beton dökerim baban bile si....mez."

Garibanın birisine demiştir :)[signature][hline]MSN : [email protected]
Radio eXiLe WJ
Resimlere bak,mektubumla avun,şarkılar tut,kendinden vazgeç,yastığına sarıl,korkular tut,dağılsın kalbin...
Öl hatta orada..!Lanetler yağdır,beni hatırla...
| ?Laistragon? | | My Photos |
Mesaj tarihi:
said:
DiaBoLiC, 01 Eylül 2004 00:25 tarihinde demiş ki:

"senin ananın a...... beton dökerim baban bile si....mez."

cem uzan mı dedi bunu ahah ne zaman ?[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...