Natural Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 :lol::lol: EHEHE[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir)
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Özcan Deniz: O haberler internetlerde yayınlandı.[signature][hline][email protected]
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 "Yeni bir müzik türü var mesela, R&B diye..." => Özcan Deniz[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Manu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: Laistragon, 31 Ağustos 2004 21:22 tarihinde demiş ki: Petek Dinçöz : "Ramazan bizim estetik tarihimizdir." İbrahim Tatlıses : "Lütfen sanatçının motorizasyonunu bozup demorize etmeyin." İsmail Türüt : "Bende simetrik hastalığı var.Misal evde bir ampul yansın,yenisini takmadan uyuyamam." Gizem Özdilli : "Ben deniz ürünlerini severim.Mesela balık,tavuk yerim." Ebru Yaşar : "Türkiye'de erkek ses sanatçısı çok fazla.Zaten erkekler pek showgirl'lük yapmıyor." Candan Erçetin : "Albümün Fransızca olmasının nedeni,benim şarkıları Fransızca söylemiş olmamdır." Yıldız Tilbe :"Hiç 3 çocuk babası gibi durmuyorsun.2 çocuğunun olmasına rağmen..." Sinan Çetin : "Peki karınıza:"Yahu karıcığım ben seni seviyorum,biz niye ayrılıyoruz?"adlı soruyu sordunuz mu?Yoksa bir çelişki içerisine mi düştünüz? Reha Muhtar : "Kocanız sizi bıçaklarken yanında mıydınız?" Ece Erken : "Boyunda çıkan atardamarlardan her biri olabilir." Tuğba Altıntop : "Ben kiralık anne miydim?Çocuklarımı 7 yıl karnımda taşıdım." Yasemin Bozkurt :"Be şerefsiz adam.Kalkıp telefondan buraya küfürler söylemeye hiç mi utanmıyorsun?Hayır utanmıyorsun neden küfür ediyorsun?" Reha Muhtar : "Hanımefendi kocanızı hunharca bir şekilde öldürmüşsünüz.Öncelikle başınız saolsun." Şenay Akay : "O adam beni kötü emellerine alet etmeyi başaramadı.Ben kendi rızamla yaptım." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı mı yakışıklı bir bayan görüyorum." İbrahim Tatlıses : "Arka kafamı nereye vurduğumu hatırlayamıyorum." Çağla Şikel : "Naomi'nin yanında 10 dk. kaldıysam,80 dk. telefonla konuşmuştur." Gökhan Özen : "Kadınlar benim için çok önemli,onlar benim ilhan kaynağım!" Mahmut Tuncer : "Onun adı bir balık,onun adı balıkta yüzen bir balık,onun adı Yunus Bülbül geliyor." Yeliz Yeşilmen : "Ben böceklerden çok korkuyorum.Onların boynuzları beni çok etkiliyor." Asena : "Elimde olmayaraktan dilim sürtmüş olabilir." Ceylan : "Benim kitleyicim türkü istiyor." Özcan Deniz : "Seyirciyle izledik,çok interaktif bir izleme oldu." Hilal Cebeci : "A o söylediğiniz şeyden şeyde var mı şimdi?" Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Hulki Cevizoğlu : "Sn.Bush isterlerse cevap haklarını kullanmak üzere stüdyomuza konuk olarak gelebilir." Ebru Gündeş : "Sade,sadelikten gelir.O yüzden sadeyi tercih ettim." Konu baslıgına yazmısın beyne zara veren cumleler dıye ustune ustelık gelmıs bırde yazıyosun daha etkılı olsun dıyemı??????Anlam veremedım!!!
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 bende sana anlam vermedim nedir bütün bi mesajı quote yapmanın amacı? bu arada; Hulki Cevizoğlu : "Sn.Bush isterlerse cevap haklarını kullanmak üzere stüdyomuza konuk olarak gelebilir." [signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir)
Manu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Herkes istedigini yazmakta ozgurdur kurallara aykır bırsey yazmıyorum fıkrımı yazdım ıste katılırsın ıstersende katılmazsın sana kalmıs dusunce ozgurlugu var unutma!!!!! Not: Bak bu sefer yapmadım ;) [Bu mesaj Manu tarafından 01 Eylül 2004 00:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 düşüncenle ilgili değil arakadaşım çok gereksiz bi quote yapmışsın onu kassettim hayır yani modlar da pek hoşlanmiolar zaten o tarz quotelar dan...yani ne haddimize...sürç-ü lisan ettiysek affola...[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir)
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 düşünce özgürlüğüyle hayvani bir quote yapmanın ilişkisini söyler misin? (quote yapmadan once düşünmen hariç)[signature][hline]
laverda Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 prawler +1 sonra ülke neden gelişemiyor diyorlar :)[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
dory Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: SolidSnake, 31 Ağustos 2004 22:38 tarihinde demiş ki: Reha Muhtar : "Kocanız sizi bıçaklarken yanında mıydınız?" anam!!:D saddasadsasdasd:D[signature][hline]Fish are friends, not food!!! Çizimlerim [Pati Albüm] / The Willow DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 cem uzan ın süper bi lafı vardı ama sansürlemk lazım artık anlayanlar anlasın.... "senin ananın a...... beton dökerim baban bile si....mez."[signature][hline]RamsesII, 12 Ağustos 2004 23:29 tarihinde demiş ki: Abi bu yeliz yeşilmeni ne yapacaksanız biliyor musunuz?Böyle bir yeri kaşındığında diliyle kaşıyacak insan onu...Böyle hiç ellettirmeden ona,sadece dilinle kaşıyacaksın Laistragon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: DiaBoLiC, 01 Eylül 2004 00:25 tarihinde demiş ki: cem uzan ın süper bi lafı vardı ama sansürlemk lazım artık anlayanlar anlasın.... "senin ananın a...... beton dökerim baban bile si....mez." Garibanın birisine demiştir :)[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ Resimlere bak,mektubumla avun,şarkılar tut,kendinden vazgeç,yastığına sarıl,korkular tut,dağılsın kalbin... Öl hatta orada..!Lanetler yağdır,beni hatırla... | ?Laistragon? | | My Photos | Mix Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 said: DiaBoLiC, 01 Eylül 2004 00:25 tarihinde demiş ki: cem uzan ın süper bi lafı vardı ama sansürlemk lazım artık anlayanlar anlasın.... "senin ananın a...... beton dökerim baban bile si....mez." cem uzan mı dedi bunu ahah ne zaman ?[signature][hline] Bugarea Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 zuhazuazhauzhazuh yavaş sölesin o[signature][hline] Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/536800-unlulerden-beyne-zarar-cumleler/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 cem uzan ın süper bi lafı vardı ama sansürlemk lazım artık anlayanlar anlasın.... "senin ananın a...... beton dökerim baban bile si....mez."[signature][hline]RamsesII, 12 Ağustos 2004 23:29 tarihinde demiş ki: Abi bu yeliz yeşilmeni ne yapacaksanız biliyor musunuz?Böyle bir yeri kaşındığında diliyle kaşıyacak insan onu...Böyle hiç ellettirmeden ona,sadece dilinle kaşıyacaksın
Laistragon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: DiaBoLiC, 01 Eylül 2004 00:25 tarihinde demiş ki: cem uzan ın süper bi lafı vardı ama sansürlemk lazım artık anlayanlar anlasın.... "senin ananın a...... beton dökerim baban bile si....mez." Garibanın birisine demiştir :)[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ Resimlere bak,mektubumla avun,şarkılar tut,kendinden vazgeç,yastığına sarıl,korkular tut,dağılsın kalbin... Öl hatta orada..!Lanetler yağdır,beni hatırla... | ?Laistragon? | | My Photos |
Mix Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 said: DiaBoLiC, 01 Eylül 2004 00:25 tarihinde demiş ki: cem uzan ın süper bi lafı vardı ama sansürlemk lazım artık anlayanlar anlasın.... "senin ananın a...... beton dökerim baban bile si....mez." cem uzan mı dedi bunu ahah ne zaman ?[signature][hline]
Bugarea Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 zuhazuazhauzhazuh yavaş sölesin o[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar