Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ünlülerden Beyne Zarar Cümleler

Laistragon

Öne çıkan mesajlar

:lol::lol: EHEHE[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Laistragon, 31 Ağustos 2004 21:22 tarihinde demiş ki:
Petek Dinçöz : "Ramazan bizim estetik tarihimizdir."

İbrahim Tatlıses : "Lütfen sanatçının motorizasyonunu bozup demorize etmeyin."

İsmail Türüt : "Bende simetrik hastalığı var.Misal evde bir ampul yansın,yenisini takmadan uyuyamam."

Gizem Özdilli : "Ben deniz ürünlerini severim.Mesela balık,tavuk yerim."

Ebru Yaşar : "Türkiye'de erkek ses sanatçısı çok fazla.Zaten erkekler pek showgirl'lük yapmıyor."

Candan Erçetin : "Albümün Fransızca olmasının nedeni,benim şarkıları Fransızca söylemiş olmamdır."

Yıldız Tilbe :"Hiç 3 çocuk babası gibi durmuyorsun.2 çocuğunun olmasına rağmen..."

Sinan Çetin : "Peki karınıza:"Yahu karıcığım ben seni seviyorum,biz niye ayrılıyoruz?"adlı soruyu sordunuz mu?Yoksa bir çelişki içerisine mi düştünüz?

Reha Muhtar : "Kocanız sizi bıçaklarken yanında mıydınız?"

Ece Erken : "Boyunda çıkan atardamarlardan her biri olabilir."

Tuğba Altıntop : "Ben kiralık anne miydim?Çocuklarımı 7 yıl karnımda taşıdım."

Yasemin Bozkurt :"Be şerefsiz adam.Kalkıp telefondan buraya küfürler söylemeye hiç mi utanmıyorsun?Hayır utanmıyorsun neden küfür ediyorsun?"

Reha Muhtar : "Hanımefendi kocanızı hunharca bir şekilde öldürmüşsünüz.Öncelikle başınız saolsun."

Şenay Akay : "O adam beni kötü emellerine alet etmeyi başaramadı.Ben kendi rızamla yaptım."

Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı mı yakışıklı bir bayan görüyorum."

İbrahim Tatlıses : "Arka kafamı nereye vurduğumu hatırlayamıyorum."

Çağla Şikel : "Naomi'nin yanında 10 dk. kaldıysam,80 dk. telefonla konuşmuştur."

Gökhan Özen : "Kadınlar benim için çok önemli,onlar benim ilhan kaynağım!"

Mahmut Tuncer : "Onun adı bir balık,onun adı balıkta yüzen bir balık,onun adı Yunus Bülbül geliyor."

Yeliz Yeşilmen : "Ben böceklerden çok korkuyorum.Onların boynuzları beni çok etkiliyor."

Asena : "Elimde olmayaraktan dilim sürtmüş olabilir."

Ceylan : "Benim kitleyicim türkü istiyor."

Özcan Deniz : "Seyirciyle izledik,çok interaktif bir izleme oldu."

Hilal Cebeci : "A o söylediğiniz şeyden şeyde var mı şimdi?"

Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün."

Hulki Cevizoğlu : "Sn.Bush isterlerse cevap haklarını kullanmak üzere stüdyomuza konuk olarak gelebilir."

Ebru Gündeş : "Sade,sadelikten gelir.O yüzden sadeyi tercih ettim."

Konu baslıgına yazmısın beyne zara veren cumleler dıye ustune ustelık gelmıs bırde yazıyosun daha etkılı olsun dıyemı??????Anlam veremedım!!!
Sosyal ağlarda paylaş

bende sana anlam vermedim nedir bütün bi mesajı quote yapmanın amacı?

bu arada;
Hulki Cevizoğlu : "Sn.Bush isterlerse cevap haklarını kullanmak üzere stüdyomuza konuk olarak gelebilir." [signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Sosyal ağlarda paylaş

Herkes istedigini yazmakta ozgurdur kurallara aykır bırsey yazmıyorum fıkrımı yazdım ıste katılırsın ıstersende katılmazsın sana kalmıs dusunce ozgurlugu var unutma!!!!!
Not: Bak bu sefer yapmadım ;)

[Bu mesaj Manu tarafından 01 Eylül 2004 00:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

düşüncenle ilgili değil arakadaşım çok gereksiz bi quote yapmışsın onu kassettim hayır yani modlar da pek hoşlanmiolar zaten o tarz quotelar dan...yani ne haddimize...sürç-ü lisan ettiysek affola...[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Sosyal ağlarda paylaş

cem uzan ın süper bi lafı vardı ama sansürlemk lazım artık anlayanlar anlasın....

"senin ananın a...... beton dökerim baban bile si....mez."[signature][hline]RamsesII, 12 Ağustos 2004 23:29 tarihinde demiş ki:
Abi bu yeliz yeşilmeni ne yapacaksanız biliyor musunuz?Böyle bir yeri kaşındığında diliyle kaşıyacak insan onu...Böyle hiç ellettirmeden ona,sadece dilinle kaşıyacaksın
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DiaBoLiC, 01 Eylül 2004 00:25 tarihinde demiş ki:
cem uzan ın süper bi lafı vardı ama sansürlemk lazım artık anlayanlar anlasın....

"senin ananın a...... beton dökerim baban bile si....mez."

Garibanın birisine demiştir :)[signature][hline]MSN : [email protected]
Radio eXiLe WJ
Resimlere bak,mektubumla avun,şarkılar tut,kendinden vazgeç,yastığına sarıl,korkular tut,dağılsın kalbin...
Öl hatta orada..!Lanetler yağdır,beni hatırla...
| ?Laistragon? | | My Photos |
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DiaBoLiC, 01 Eylül 2004 00:25 tarihinde demiş ki:

"senin ananın a...... beton dökerim baban bile si....mez."

cem uzan mı dedi bunu ahah ne zaman ?[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...