Fiercewind Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Kadrosu bellimidir bu takım ne olacaktır başarılı olacakmıdır nedir ne değildir? Uzak kaldım biraz :)[signature][hline]Sergen, 06 November 2003 14:07 tarihinde demiş ki: Cinin basına piskopat bir adamın gecmesini bekliyorum. Yasasın Cin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Spor bolumune acsan daha iyi olurdu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 ah! haklısın ya...tüh pardon...[signature][hline]Sergen, 06 November 2003 14:07 tarihinde demiş ki: Cinin basına piskopat bir adamın gecmesini bekliyorum. Yasasın Cin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Ben açsam varya 50 kişi post atardı :)[signature][hline]MSN : [email protected] ExiLe UO Shard Radio WJ www.radyodinle.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 genc bilmiyosun burda ayrimcilik var ...[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 o ne olaki ? nba live 2004 görüormda ne bilmiorm[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Corey Benjamin Primoz Brezec Maurice Carter Omar Cook Melvin Ely Jason Hart Eddie House Brandon Hunter Jason Kapono Emeka Okafor Bernard Robinson Jamal Sampson Tamar Slay Theron Smith Gerald Wallace Jahidi White Takimin simdilik hali bu... kisaca ne koy ne kasaba[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe 42 "The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 yeni nba takımı filanmı?[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 hmm çok lazmdı ya :p[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 okafor house wallace iyi adamlar da diğerlerini tanımıyorum pek[signature][hline]yanlızlık, hayatta yanlız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yanlız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 said: HellHound, 29 Ağustos 2004 00:02 tarihinde demiş ki: Corey Benjamin Primoz Brezec Maurice Carter Omar Cook Melvin Ely Jason Hart Eddie House Brandon Hunter Jason Kapono Emeka Okafor Bernard Robinson Jamal Sampson Tamar Slay Theron Smith Gerald Wallace Jahidi White Takimin simdilik hali bu... kisaca ne koy ne kasaba hiçbirisini tanımıyorum bu ne be sdgjkndfgkbş[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 said: HellHound, 29 Ağustos 2004 00:02 tarihinde demiş ki: Corey Benjamin Primoz Brezec Maurice Carter Omar Cook Melvin Ely Jason Hart Eddie House Brandon Hunter Jason Kapono Emeka Okafor Bernard Robinson Jamal Sampson Tamar Slay Theron Smith Gerald Wallace Jahidi White Takimin simdilik hali bu... kisaca ne koy ne kasaba Sene sonu boş bir cap le iş görebilirler[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Bu da seneye T-Mac veya R -Allen a max teklif etme şansını veriyor yoksa takım rezalet ötesi diğer takımlarda maç başına 10 dk süre alamayan oyuncular burda ilk 5 başlycak Allah dan Orlando mallık yaptıda Howard ı seçti yoksa Okofur u alamazlardı[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Okafor u bi türlü adam gibi izleyemedik Larry brown soktur dream team e ama oynatmadı bi türlü Ama duyduğuma göre bi çok feci yetenekliymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Evet Gerald Wallace çok iyi bir oyuncu Sacremontıda süre bulamadığıda doğru zaten Hedo da çok süre bulamdığı için gitmişti.[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Ben sadece teklif edecekler dedim T - Mac mal değil oraya gitmez ; gitme ihtimali deveye hendek atlatmak gibi bir şey ama kalbur üstü oyunculara piyasa değerlerinin üstünde para teklif edecekleri gerçek[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 dikimbi mutombo da bu takimdaymis *!bi bok anlamaz, atip kacar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Ewt Hornets Gm leri buranın taraftar kapasitesi yok diye takımı New Orleans a taşıdı ama şimdi babayı alacak Hornets çünkü artık batı takımı oldular . Şimdi de takıma abilik yapsın diye brevin Knight ı aldırlar[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 patlarsa yazık olur ya jordan bişeyler yapar belkide bi mucize olur :P[signature][hline]Sergen, 06 November 2003 14:07 tarihinde demiş ki: Cinin basına piskopat bir adamın gecmesini bekliyorum. Yasasın Cin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar