Oymanq Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 İtalya'nın en iyi klanı olan ve italyan milli takımına bir çok oyuncu veren klan K ile olan maçımızı 4-1 kazandık. Sonuçlar ve replayler: V4.Tt.Tempest 2-0 K)Divino V4.Tt.Darvin 2-1 K)Nev V4.Tt.Shair 2-1 K)Ciano V4.Tt.Spartacus 2-1 K)IsGI V4.Tt.Vendetta&WarAdmiral 0-2 Isgı&Pomitek replayler: http://www.mediafire.com/?qsd6s7ap1l56spz mirror: http://hotfile.com/dl/100924508/099e490/v4_vs_k.rar.html kaynak: http://www.sc2ml.tk/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 1v1'lerde verdiğimiz tüm maçların nedense ilk harita yapılan Kulas Ravine'de olduğunu da hatırlatalım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 bebeleri çırpmısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Memphis said: bebeleri çırpmısınız hwa ile 10maç panpa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 enerji topluoz rahatsız etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tempest Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 _Spartacus_ said: 1v1'lerde verdiğimiz tüm maçların nedense ilk harita yapılan Kulas Ravine'de olduğunu da hatırlatalım ^^ utanmaaaaaz terran o haritada op die kaldırdılar onu :D sil cabuk postu xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 yarı finalde nemph clanını yenersek,finalde wizards ile karşılaşcaz TT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Tempest said: _Spartacus_ said: 1v1'lerde verdiğimiz tüm maçların nedense ilk harita yapılan Kulas Ravine'de olduğunu da hatırlatalım ^^ utanmaaaaaz terran o haritada op die kaldırdılar onu :D sil cabuk postu xDYahu adam Zerg almadı ki Protoss alıp all in yaptı :D Hem haritanın kimden yana olduğunun pek önemi yok ki, unutmuşum haritayı kapıyı kapatıp arkaya bunker yaptık ama high ground olmadığı için bunker bi işe yaramadı tabii TT Genelde 2. supply'ı da kapıya yapıp kapıyı kapattığım için ve Kulas'da kapıyı kapamak için ikinci supply'a gerek olmadığından 19'da supply block yemem de cabası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zodiackiller Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 darvinin metalopolisteki pvp si epicmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 arkadaşlar ellerinize sağlık uzunca bir zamandan sonra takım maçları sonucuna bakarken gurur duydum ve mutlu oldum. Tebrik ediyorum tüm oyuncularımızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakas Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Cidden o metalopolisteki pvp'yi izlerken ben bile heyecanlandım. Hiçbir pvpnin colosus fuck feste dönmemesi de ayrı güzel tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar