Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 satılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Sereglin'in sattığı ürünü aldım. Süper temiz, ilk hali gibi, fiyat konusunda da anlaştık. Kendisine teşekkür ederim. Hem güveni hem de güvenilirliği konularında :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Saygı Sevgi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 helal lan 80 lik aleti 120 diye okuttun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Tüh ya, yeni gördüm ben alayım diyecektim de hem satılmış hem 250 çokmuş lan. Ama helal Sereglin gerçekten çok iyi bakmışsın alete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 250'ye almadım bende, pazarlık sünnettir usulünden güzel alışveriş oldu :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Aslında alet değil de, içindeki arşiv para ederdi :P Düzenli ve artwork'lu halleriyle doluydu hdd'si. Teslim etmeden evvel baya bir sildim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 abi artwork ve id tag duzenleme.. bende 50 saat falan almi$ti bi ara ar$ivi duzenlemek. iyi de oldu ama. boyle sefil yerli albumlerin id taglerinin cogu yok tabi hala.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melih584 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 ipod classic için en son ne olur bide istanbul içi elden olurmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 bence olmaz, çünkü bu alet yaklaşık 2 yıl önce satıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar