Craven Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 yaşayanlara ,yaşamış olanlara ,bilgisi olanlara, her yaştan her telden insana bana o güzel yardım ellerini uzatacak her şahısa sorum; müzik dükkanları.enstruman satan yerler ortamlar nerede eskişehirde?[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Apex internet kafeyi sor birilerine , Apexin bulunduğu cadde üzerinde Ege Müzik var stüdyosu falan var ama öyle ibanezdi şuydu buydu bulması çok zor. En iyi marshall 10 wattlık amfi görmüştüm orda. Yanında Korgun bayisi var sanırım bi kaç pedal falan satıyorlar. Ege müziği bulduktan sonra , Ege müziği soluna alıp dümdüz ilerleyip ilk ara sokağa dalarsan ordada stüdyolu bi müzik dükkanı var adını bilmiyorum stüdyoları fena değildi. Yediler parkını sor orda Laylaylom müzik var. Serdar abi çalışır orda iyi adamdır . Sonra Garaj ve Distortion diye yerler varmış şahsen bilmiyorum bende son 1 yıldır ilgilendiğim için araştırmadım o oortamları hiç. Adalarda olması lazım sorsan bilen vardır mutlaka oralarda. Eskişehirde işin ne ? :) Ayrıca müzik dükkanından ne lazım ona görede yardımcı olabilirim[signature][hline]Demon_of_Hell, 07 Ağustos 2004 21:15 tarihinde demiş ki: İnsanalrı ne zaman klonlayacak lar acaba? Liv tyler'ı kopyalasak eve salona koysam ne güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 anadolu üniversitesini kazandımda o yüzden. stüdyo olması iyi.müzik dükkanı yani tel alırım yok amfi deiştiririm insanlarla tanışırım.gitarlara bakarım.belki güzel bişey buursam değiştiririm gitarımı belki.yani ortam olsun.tel bulayım falan diye[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 gitar bulamazsın anca siparişle herale garaj da vardır belki orayı görmedim hiç. 2 tane stüdyo biliyom işte garajında olabilir. neyse hoşgelmişin bişey lazım olursa sorarsın bende yardımcı olabilirim kendim :)[signature][hline]Demon_of_Hell, 07 Ağustos 2004 21:15 tarihinde demiş ki: İnsanalrı ne zaman klonlayacak lar acaba? Liv tyler'ı kopyalasak eve salona koysam ne güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Yaw günyüzüne çıkmamamış arka sokaklarda saklanan birçok stüdyo var aslında. ve o kadar çoklar ki :) biraz dolaş hiç bilmesen bile gözüne çarpıyo. odunpazarı civarında mesela...[signature][hline]:."Earth and Fire! Heed my call!zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 ha bi de eskişehire gelince haber ver ;)[signature][hline]:."Earth and Fire! Heed my call!zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 bende eskişehir anadoluyu kazandım, ortam nasıl kafe vesaile falan oralarda...[signature][hline]Spirit It is the hero's strength, and the mother's resilience, and the poor man's armour Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Bu sene Eskişehir'de nüfus artışı baya olacak galiba. Bende orayı kazandım :) Bir çok insanın da oraya gittiğini görüyorum :P Neyse orada gitar teli alınacak yer varsa benim için sorun yok :)[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 http://www.anadolu.edu.tr/album/ playleyin ve izleyin. Anlatılmaz yaşanır :)[signature][hline]Külliyen Yalan © Silthanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 "Eskişehir öğrenci mekanı" diye eminim duydunuz. Cafe ortamı çok güzel. zaten şeşhrin her tarafı cafe. internet cafe olarak ise ayrı bi olay zaten :D Onun dışında çoğu şeyi de ucuza bulabilirsiniz. Burda öğrencilik güzeldir. korkmayın :). Ama küçük[signature][hline]:."Earth and Fire! Heed my call!zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 saati 250 bine cafe vardı orda be =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Şu an nerdeyim sence ? :D[signature][hline]:."Earth and Fire! Heed my call!zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 3 arkadaş ata yurtlarında tren yolunun ordaki yeni binada kalıcaz.gitar almak için sormuyorum zaten.tel alayım jak alayım yeter bana:) biliyorum ortam varmış orda baya.eğlencez gibi.[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Ehe yıllardır Eskişehirli patili arıyoduk , elimize düştünüz *nuahaha* sizi sonsuza kadar Eskişehirli yapmak lazım kaçarsınız falan :)[signature][hline]Demon_of_Hell, 07 Ağustos 2004 21:15 tarihinde demiş ki: İnsanalrı ne zaman klonlayacak lar acaba? Liv tyler'ı kopyalasak eve salona koysam ne güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 predator ayıp be kardesim 2 hafta once geliyorum diye topic actım 2 gun boyunca upladım hiç eskişehirli çıkmadı :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar