Sorj Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 ya bu slk program yüzünden ne siteye ne biyere girebiliyorum firewall deli etti beni salak program kendini update etmeye bile izin vermyor ne salak program yaa şöyle zonelabden başta güzel firewall söylermisiniz pls :( yada biliyorsanız norton persona firewall u nası düzeltecem aptal program ya hasta etti beni[signature][hline]teyteyteyyyy :) bu nasıl beyler beğendinizmi? imza!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 said: Erutan, 01 Eylül 2004 18:39 tarihinde demiş ki: salak program kendini update etmeye bile izin vermyor ne salak program yaa Ehehehehehhe :)[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream..... Üye hatalarını 173-110-143 nolu icq'ya bildiriniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 tiny personal firewall.. Kullanıyorum çok memnunum.. Eğer bide benim gibi güvenlik manyağısan, tunneling falan modlarına girebilirsin..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar