karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 bu söylediğim gitardan alıyorum da bi yorumları falan merak ediyorum yanımdaki hıyarto kötü bi gitar dedi de ben de kıl oldum bi gitarla ilgilenenlerden yorum alayım dedim[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
himmelberget Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 ya şöle abi gitar çok iyi bi gitar. Dimmu Borgir'in kullandığı alet kendisi :) tabi onlar amerikan jackson kullanıorlar o ayrı. Senin alacağın rhoads 500-600 dolar civarındaysa o kesin Kore malı falnadır. O da fena değil sonuçta güzel gitar. Çal et sesi hoşuna giderse al, o sivri köşesiyle adam da öldürebilirsin hem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 http://www.kellyindustries.com/guitars/jackson_rr3_guitar.htmlözellikleri vs burda yazıyo aynı zamanda...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 evet alıcağın jackson orjinal mi değil mi dikkat et. ben bunu hiç çalmadım ve manyetiklerini de bilmiyorum ama gözüme güzel gözüktü. kaç $ dediler bunun için?[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 ismiyle müsavi ise güzel olsa gerek.[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anil_selam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 aslına bakarsan çok iyi gitar hatta jenna jameson ın bu gitarla resimleri bile var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 güzel gitar japon olması lazım bide kore more değil. ne kadar fiyat biçtiğinide sölersen daha sağlıklı yorum yapabilirim aslında yani güzel ama 500 , 550$ arası için güzel gitar sonracığıma 80s metal için güzel gitar manyetiklerde o ayarda iyidir ama iyi..[signature][hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 bir arkadaştan 2. el olarak 500 milyona alıyorum ama gitar çok temiz... arkadaş, arkadaşım olduğu için o kadar ucuza satıyo... kendisini bu kadar yakından tanıyo olmasam kazıklıyo diyecem ama değil yani biliyorum :)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 o fiyata olsa olsa koredir zaten. önemli olan senin beğenmen . klavyesine bakıcan , ağırlığına bakıcan. şekli sana uygunmu rahat çalabiliyonmu tonları sana hitap ediyomu öyle yani. arkadaşın kötü der sen beğenirsin.[signature][hline]Demon_of_Hell, 07 Ağustos 2004 21:15 tarihinde demiş ki: İnsanalrı ne zaman klonlayacak lar acaba? Liv tyler'ı kopyalasak eve salona koysam ne güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 yok arkadaş esp alacak da o yüzden satıyo yani... o fiyata diyosun da 1. elleri 700$larda geziyo zaten... arkadaş çok iyi arkadaş o yüzden öyle yapıyo yani[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 1. elleri 700 dolara geziosa koredir ... türkiyede pahalı olur gitarlar kore malları bile. onun amerikan olması için 2000 dolar civarında olması lazım ki artık dolarla değil euro ile satııolar yani sana derlerse bu 1500 euro falna o amerikandır :) dedim gibi benim Kore yapımı Epiphone Les Paul Goth un 0 ı türkiyede 850 dolara satılıyor.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 arkadasim olay su cogunlukla 500$ lik bir amerikan gitari, 700$ lik bir kore gitarindan daha iyi olamaz. zaten iyisi kotusude az bu islerin sen calma rahatligina, ve aradigin sesi verip vermemesine bakacaksin, kore olmus senin takan bir yani yok bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 walla enim almak istediğim iki gitardan biri.digeri icin (bkz:les paul)[signature][hline]administrator error Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 güzel gitar ölüsü yeter:-p arakadaşım amerikanını almak için yemeyip içmeyip para biriktireceğini idda edio :) bide kendisi solak:)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 ben yemeyip içmeyip les paul için para biriktireceimi iddia ediyorum onda ne var ki:)[signature][hline]administrator error Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 evet gitar japon malı... bugün gördüm 1. el gibi maşallah allah nazardan saklasın... yarın alıyorum gitarı herkese teşekkürler ederim... resmini de koyarım inşallah[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Ne malı olduğu iyiyse önemli olmasada o fiyata japon alıyorsan güle güle kullan demekten başka birşey demiyorum iyi olmuş. Gitar çalıyormuydun yeni mi başladın orasını kaçırdım ben ?[signature][hline]Demon_of_Hell, 07 Ağustos 2004 21:15 tarihinde demiş ki: İnsanalrı ne zaman klonlayacak lar acaba? Liv tyler'ı kopyalasak eve salona koysam ne güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 o karpuz harbi çok kral bulmuşun japonsa baya ii hayırlı uğurlu olsun koçum! bize dimmu borgir coverı yaparsın artık[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 moribund oblivion da da o gitardan var hehe:) ya jacksonlar da amerika,japon ve kore olayı mı var üretimde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 derya alıcaksın gitarıda 1 sene snra bayıcaksın ondan gibson esp vs. vs. istiyceksin arkadaşın gibi benden sölemesi seni tanıdığımdan daha yakın zamanda bile sıkılabilirsin belki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 abi jacksonları esp ye tercih ederim ben, jackson sonuçta ii bi marka adam gidip de COrt almio ki jackson alio, nie sıkılsın ii bişeyse onun manyetiklerini değişirir eder daha ii duruma getirir falna ama sıkılmaz bi de rhoads yani. şekli de güzel.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 gibosn fender ibanez üst modellerini herkes almak ister abi kesmicek bi süre sonra onu bi gitara 1000 dolar ve üstü vermedikçe tatmin olunmaz abi çünkü daha iyi ton daha iyi işçilik almak varken niye gdip uğraşsın manyetik değiştirmekte solonor gitti gibson aldı bide ona sor bak daha iyi cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Gibson al hayatını yaşa abi, git bi tane epiphone les paul al üstüne tak emg ni. Hayatın boyunca yeter o gitar sana. Tabi orjinal les paul almak hayalinle yaşarsın biraz ama, o gitardan alıcağın tonları başkasından alamazsın. Tabi ne tarz çalıcağına da bağlı o var, gidip de thrash çalamazsın epiphona la. Ha çalan yok mu var ama işte jackson daha uygun. Ama rock ve heavy fln çalcaksan gibson en iyisidir. Hayatımda yaptığım en akıllıcam yatırımı yaptığımı söyleyebilirim bu gitarı alarak. Allah herkese nasip etsin.[signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control It's not a problem you can stop It's rock n' roll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Epi alıp emg taksanda gibson takıp üstüne emg takmak kadar haz vermez gibsonın agırlığı tonu sustaini...ne diyiiim allah bana da prs custom 24 nasip etsin amin ! :)[signature][hline]Silence is easy... It just becomes me.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 darestan özel mesajlarına bakmıyosun diye burdan yazıyorum sen kimsin?[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar