Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jackson Randy Rhoads 3? (iyi bir gitar mıdır? nedir? bir yorumları alayım)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu söylediğim gitardan alıyorum da bi yorumları falan merak ediyorum yanımdaki hıyarto kötü bi gitar dedi de ben de kıl oldum bi gitarla ilgilenenlerden yorum alayım dedim[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mesaj tarihi:
ya şöle abi gitar çok iyi bi gitar.
Dimmu Borgir'in kullandığı alet kendisi :)

tabi onlar amerikan jackson kullanıorlar o ayrı.

Senin alacağın rhoads 500-600 dolar civarındaysa o kesin Kore malı falnadır.

O da fena değil sonuçta güzel gitar. Çal et sesi hoşuna giderse al, o sivri köşesiyle adam da öldürebilirsin hem :)
Mesaj tarihi:
güzel gitar japon olması lazım bide kore more değil.
ne kadar fiyat biçtiğinide sölersen daha sağlıklı yorum yapabilirim aslında yani güzel ama 500 , 550$ arası için güzel gitar sonracığıma 80s metal için güzel gitar manyetiklerde o ayarda iyidir ama iyi..[signature][hline][i]Did I punish you for dreaming?
Did I break your heart and leave you crying?
Don't you ever dream of escaping...[i]

Mesaj tarihi:
bir arkadaştan 2. el olarak 500 milyona alıyorum ama gitar çok temiz... arkadaş, arkadaşım olduğu için o kadar ucuza satıyo... kendisini bu kadar yakından tanıyo olmasam kazıklıyo diyecem ama değil yani biliyorum :)[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mesaj tarihi:
o fiyata olsa olsa koredir zaten. önemli olan senin beğenmen . klavyesine bakıcan , ağırlığına bakıcan. şekli sana uygunmu rahat çalabiliyonmu tonları sana hitap ediyomu öyle yani. arkadaşın kötü der sen beğenirsin.[signature][hline]Demon_of_Hell, 07 Ağustos 2004 21:15 tarihinde demiş ki:
İnsanalrı ne zaman klonlayacak lar acaba? Liv tyler'ı kopyalasak eve salona koysam ne güzel olur
Mesaj tarihi:
yok arkadaş esp alacak da o yüzden satıyo yani... o fiyata diyosun da 1. elleri 700$larda geziyo zaten... arkadaş çok iyi arkadaş o yüzden öyle yapıyo yani[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mesaj tarihi:
1. elleri 700 dolara geziosa koredir ...

türkiyede pahalı olur gitarlar kore malları bile.

onun amerikan olması için 2000 dolar civarında olması lazım ki artık dolarla değil euro ile satııolar yani
sana derlerse bu 1500 euro falna o amerikandır :)

dedim gibi benim Kore yapımı Epiphone Les Paul Goth un 0 ı türkiyede 850 dolara satılıyor.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
arkadasim olay su

cogunlukla 500$ lik bir amerikan gitari, 700$ lik bir kore gitarindan daha iyi olamaz. zaten iyisi kotusude az bu islerin

sen calma rahatligina, ve aradigin sesi verip vermemesine bakacaksin, kore olmus senin takan bir yani yok bunun
Mesaj tarihi:
evet gitar japon malı... bugün gördüm 1. el gibi maşallah allah nazardan saklasın...
yarın alıyorum gitarı herkese teşekkürler ederim... resmini de koyarım inşallah[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mesaj tarihi:
Ne malı olduğu iyiyse önemli olmasada o fiyata japon alıyorsan güle güle kullan demekten başka birşey demiyorum iyi olmuş.
Gitar çalıyormuydun yeni mi başladın orasını kaçırdım ben ?[signature][hline]Demon_of_Hell, 07 Ağustos 2004 21:15 tarihinde demiş ki:
İnsanalrı ne zaman klonlayacak lar acaba? Liv tyler'ı kopyalasak eve salona koysam ne güzel olur
Mesaj tarihi:
o karpuz harbi çok kral bulmuşun japonsa baya ii
hayırlı uğurlu olsun koçum!

bize dimmu borgir coverı yaparsın artık[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
derya alıcaksın gitarıda 1 sene snra bayıcaksın ondan gibson esp vs. vs. istiyceksin arkadaşın gibi benden sölemesi

seni tanıdığımdan daha yakın zamanda bile sıkılabilirsin belki =)
Mesaj tarihi:
abi jacksonları esp ye tercih ederim ben,

jackson sonuçta ii bi marka
adam gidip de COrt almio ki
jackson alio,
nie sıkılsın ii bişeyse onun manyetiklerini değişirir eder daha ii duruma getirir falna ama sıkılmaz bi de rhoads yani. şekli de güzel.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
gibosn fender ibanez üst modellerini herkes almak ister abi
kesmicek bi süre sonra onu

bi gitara 1000 dolar ve üstü vermedikçe tatmin olunmaz abi çünkü daha iyi ton daha iyi işçilik almak varken niye gdip uğraşsın manyetik değiştirmekte

solonor gitti gibson aldı bide ona sor bak daha iyi cevaplar
Mesaj tarihi:
Gibson al hayatını yaşa abi, git bi tane epiphone les paul al üstüne tak emg ni. Hayatın boyunca yeter o gitar sana. Tabi orjinal les paul almak hayalinle yaşarsın biraz ama, o gitardan alıcağın tonları başkasından alamazsın. Tabi ne tarz çalıcağına da bağlı o var, gidip de thrash çalamazsın epiphona la. Ha çalan yok mu var ama işte jackson daha uygun. Ama rock ve heavy fln çalcaksan gibson en iyisidir. Hayatımda yaptığım en akıllıcam yatırımı yaptığımı söyleyebilirim bu gitarı alarak. Allah herkese nasip etsin.[signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control
It's not a problem you can stop It's rock n' roll

Mesaj tarihi:
Epi alıp emg taksanda gibson takıp üstüne emg takmak kadar haz vermez
gibsonın agırlığı tonu sustaini...ne diyiiim

allah bana da prs custom 24 nasip etsin

amin ! :)[signature][hline]Silence is easy...
It just becomes me....
  • Yeni Oluştur...