Reflective Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Laorx said: http://inci.sozlukspot.com/w/gunde-2-litre-sarap-iciyorum/@tezek/1/ incisözlükte bulunan başlıklardan biridir. tezek adlı bir kullanıcı hayat hikayesini yazmış. inci sözlüğü genelde tavsiye etmem ama bu baya başarlı bir hikaye, okuyun derim. abi sana çok küfür ettim. bitmiyor. sabah oldu hala okuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Reflective said: Laorx said: http://inci.sozlukspot.com/w/gunde-2-litre-sarap-iciyorum/@tezek/1/ incisözlükte bulunan başlıklardan biridir. tezek adlı bir kullanıcı hayat hikayesini yazmış. inci sözlüğü genelde tavsiye etmem ama bu baya başarlı bir hikaye, okuyun derim. abi sana çok küfür ettim. bitmiyor. sabah oldu hala okuyorum. Aynen yav hala okuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Reflective said: Laorx said: http://inci.sozlukspot.com/w/gunde-2-litre-sarap-iciyorum/@tezek/1/ incisözlükte bulunan başlıklardan biridir. tezek adlı bir kullanıcı hayat hikayesini yazmış. inci sözlüğü genelde tavsiye etmem ama bu baya başarlı bir hikaye, okuyun derim. abi sana çok küfür ettim. bitmiyor. sabah oldu hala okuyorum. et et, okumak güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Yazının Tamamı'na buradan ulaşılıyormuş, boşuna eziyet çekmişim okadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 sarap parasini nerden buluyormus bu adam onca zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 adam çeşitli yerlerde çalışmış işte. Avusturalyada Türkün yanında Tonyle vs. Ki adam her gün 2 litre içtiğini sanmıyorum. kıçını doğrulttuktan sonra olsa gerek o. 3. edit: adam kitab çıkaracağım, olan paramı buna harcadım demişti. ingilizcesi falan gelirse bu taraflara alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 kitab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 7. sahife Amma uzunmus amaa okumaya değer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tezek Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 gencler ben geldim sorularinizi alayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 kim summonladi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 hikayenin sonunda katil uşak mı çıkıyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 çocuk ölüymüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Lan tezek kardesim eger incideki tezeksen, buralarda surtecegine yazsana yazini. Giris gelisme iyi eee sonuc nerde? zart die kesdin hikayeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 abi ne kadar serin hikaye ya.okula gidicem gidemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tezek Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 he simdi gencler. felsefeden rahatsiz olan genc inciciler. ilkokul ortaokul lise ve uni deneyimlerini tr de yasadigim icin, bu gibi bir tepki aslinda cok rahatsiz etmiyor beni. yani aslinda sunu anlamiyorum, benim yasadiklarimdan 10 kat daha beterini yasayanlar var mi var. acliktan olen bir cocukla benim yasadiklarim kiyaslanamaz bile. bu ilk kismi tamamladik. 2. kisim hikaye okumak isteyenler ulan olm malmisiniz, gidin adam gibi yazarlar var.icinde hic celiski olmayan hikayeler var ne bilim bir ince memed felan okuyun, rus klasikleri var varda var amina koim. lan olm ben ayik kafa ile yazmadim ki, kurgu mu gercek mi noktasinda takilanlar var. kisaca ozet gecmek gerekirse, yasadiklarimi alkollu kafa ile derlemeye calistim. 3 simdi bu felsefe olayina geri donelim. Tr deki mufredatta okuyan herkes sokratesin adini duymustur. Planton un diger adi eflatun diye onun icin ibne espirisini yapmistir. benim hikayeyi yazma nedenime gelince, size yasadiklarimi anlatmaktan ziyade, yasadiklarimla hayata bakisimi nasil sekillendirdigimi ve ne gibi bir yoruma sahip oldugumu gostermek. ve aslinda herseyin goreceli oldugunu, okuyanlar bilir acimaya calisanlarin bile aslinda bir avuntu icinde olduklarini yazdim. yani hayati analiz etmeye calismak, onune sunulani yemeden once ulan bana yemem icin ne veriyorlar diye sormak lazim dedim. eee simdi tabiki karsima aslinda dusunmedigim bir profil cikti, ulan lisede bunlari ogrenmis bir insana bundan otesini de zaten dusunup sorgulamamis bir insana ben ne anlatabilirim ki. aslinda soyleyecek cok sey var. once gucunuzu neyden aliyorsunuz ona bakmak lazim. yanlis anlamayin kendimi bu sorudan soyutlamiyorum. okudugumuz uni bindigimiz araba yanimizdaki guzel hatun gucumuz nerden gelmekte, yok yeaaa demenin ardinda neler sakli. ha simdi burdan biri cikar haci su tespiti yapmissin amma cok siktirboktan olmus der. ben o adamla kapisirim burda. ama ulan daha dunku aldigi ayakkabidan sikilan sen! beni niye sevesin ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 fake olma ihtimalini pas geçip, paticiği nerden duydun diye soruyorum sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tezek Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 google dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 google dan mı ya bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 hg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 hoşgeldin panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 fake lan bu üste yazdığıda genç inciciler diye başlıyor alıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 İncideki tezek olduğunu varsayaraktan, hoşgeldin. :) Yanlış anlama ama hala forever alone'ları mı oynuyorsun avustralyada? Bulamadın mı kendine göre birilerini? Bir de vatandaşlık almana ne kadar kaldı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar