Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yarın kuşadasındayım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tabi kuşadasına gidicen net bağlantısı düşüncen hadi pati arayışını anladık hala siber aleme girmeyi düşünceksin
Yaklaş.....
Yaklaş yaf.....

*!Kolunu omzuna atar. Manzara gösterir gibi yapıp bi anda pencereden aşşağı atıverir*[signature][hline][email protected]
Mesaj tarihi:
ulan canım çekti yaa...

bende kuşadasına oradan da datça yapmak istiyorum :([signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Merveee, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"

Kapattık dükkanı
Mesaj tarihi:
Kemi abicim kuşadası hani deniz,güneş,kum hani kızlar,dans hani, eğlence..
NE CAFESİ LENNNNNNN.....[signature][hline]Madcat..
Bana Candan Bir Kez AŞKIM
Diyen Mi Var....
Senden Başka....
Mesaj tarihi:
jormangund var :D murat kuşadasında skatercıdır eleman :D[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik Birliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Ferrero,Neronn,_Dalamar_...
[/spo]
Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 28 Ağustos 2004 17:06 tarihinde demiş ki:
yok
internet
internet isterim
ben
internet
*hebebe*
*vidi vidi vidi doci*

bkz:dummy insan modeli.[signature][hline]Like Chef Says.
O yeah...
Mesaj tarihi:
1 hafta önce falan ordaydım. Mor ve ötesi konseri var turne kapsamında yetişebilirsen git derim..

Bide Barlar sokağındaki piercing ciye, irish pubin karşısındaki piercingciye selamımı sole..[signature][hline]........._|/_
.........(o o)
--oOO-(_)-OOo-- nedanko...
Mesaj tarihi:
netcafe buldum lan şahane ortam var burada:P az önce salto denilen hedede 2 yaya bağlanıp 10 takla attım çocuğum olmucak[signature][hline]prensiplerim yoktur çatçut girerim her olaya
  • Yeni Oluştur...