Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Pati varmı orada zort lord oradamısın:D bi atraksiyon yapalım net cafe varmıdır oralarda?[signature][hline]prensiplerim yoktur çatçut girerim her olaya
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Tabi kuşadasına gidicen net bağlantısı düşüncen hadi pati arayışını anladık hala siber aleme girmeyi düşünceksin Yaklaş..... Yaklaş yaf..... *!Kolunu omzuna atar. Manzara gösterir gibi yapıp bi anda pencereden aşşağı atıverir*[signature][hline][email protected]
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 *düşmek üzere iken kiddoyu tutar kendisi ile barebaer aşağı çeker*[signature][hline]prensiplerim yoktur çatçut girerim her olaya
kavun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 *!kavunda aşağıdan ikisini tutar :).* ben bugün geri dönüyorum oradan.[signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 ulan canım çekti yaa... bende kuşadasına oradan da datça yapmak istiyorum :([signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Merveee, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Kemi abicim kuşadası hani deniz,güneş,kum hani kızlar,dans hani, eğlence.. NE CAFESİ LENNNNNNN.....[signature][hline]Madcat.. Bana Candan Bir Kez AŞKIM Diyen Mi Var.... Senden Başka....
kavun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 hakikaten şaçmalamışsın haaa![signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 jormangund var :D murat kuşadasında skatercıdır eleman :D[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik Birliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Ferrero,Neronn,_Dalamar_... [/spo]
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 yok internet internet isterim ben internet *hebebe* *vidi vidi vidi doci*[signature][hline]prensiplerim yoktur çatçut girerim her olaya
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 1 ay önce oradaydım,orc_lord var asosyalitenin dibine vurmuş insan,gel bulusalım dedım,yok cafedeyım dıyor ılgınc heh[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 ne cafesi be :) evimdeyim cafelere düşmedik henüz neyseki :-p ben varım apache hala k.adası'ndamısın?=[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: Chemical, 28 Ağustos 2004 17:06 tarihinde demiş ki: yok internet internet isterim ben internet *hebebe* *vidi vidi vidi doci* bkz:dummy insan modeli.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah...
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 bkz: saçma bkz veren insan modeli[signature][hline]prensiplerim yoktur çatçut girerim her olaya
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 1 hafta önce falan ordaydım. Mor ve ötesi konseri var turne kapsamında yetişebilirsen git derim.. Bide Barlar sokağındaki piercing ciye, irish pubin karşısındaki piercingciye selamımı sole..[signature][hline]........._|/_ .........(o o) --oOO-(_)-OOo-- nedanko...
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 netcafe buldum lan şahane ortam var burada:P az önce salto denilen hedede 2 yaya bağlanıp 10 takla attım çocuğum olmucak[signature][hline]prensiplerim yoktur çatçut girerim her olaya
Öne çıkan mesajlar