delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Şimdi elimde bir template var bu templatede değişiklikler yaptırmak istiyorum. Facebook connect eklenmesi yeni tabler eklenmesi gibi şeyler. ilgilenen kişiler öm atarsa saha detaylı konuşabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 how to diyerek kendin de yapabilirsin aslında. baya basit işler o dediklerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 yapmak istemiyorum hızlıca çıkarabilicek birine ihitiyacım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 yok mu hic bilen, güzel bütçede var hızlıca yapılması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 konuyu yanlıs yere açmışım yetkili arkadaş internet bölümüne taşırsa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 o dediklerin için plugin var zilyon tane. yani bir dakikanı bile almaz + bedava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 detayları gonder om'den. yapabilecegim birseyse anlasırız. yarın cevap gonderirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 throine said: o dediklerin için plugin var zilyon tane. yani bir dakikanı bile almaz + bedava. ben anlatamiyorum galiba derdimi,ben yapmak istemiyorum biriyle calismak istiyorum bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 r10 üyeliği olan tanıdığın varsa yada senin üyeliğin varsa orda bulman daha kolay olur.hatta konuyu açtığın gibi 500 kişi damlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 delimanyakcapkin said: ben anlatamiyorum galiba derdimi,ben yapmak istemiyorum biriyle calismak istiyorum bu konuda. kusura bakma ben 100kb'lik dosyayı ftp'ye atıp bir activate butonuna basacak kadar vaktin vardır diye düşünmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 ona bile gerek yok pluginsten add new diyosun ordan plugini bulup install diyosun kendisi yüklüyo aktive ediyo bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Yahu adam uğraşmak istemiyor, parası var yaptıracak. Bırakın kafasına göre yapsın, yapabilen biride para kazansın. Şöyle yapılacak, böyle yapılacak diyene kadar, adama ÖM atın siz yapın, cebinize para girsin. Ya da susun, yapmak isteyen yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 insanlara istemedikleri aklı vermek için zorlayanlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Efsane olmuş yalnız, sanırsam bi ben kaldım züğürt şu forumda, adam para vercem demiş, herkes reddetmiş. Not : Şştt bana da bi mini cooper alsanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 bana mesaj atmıstı ama geri donmedi sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar