ranger Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Selam arkadaşlar; Çok severek oynadığım Aion hesabımı Satmaya karar verdim...Charaktere Ranger'dır. Mesleği Alcy, ve Coking experttir.Alcy olarak Bir cok Recipesi mevcuttur.Toplamaların hepsi Experttir... http://i1101.hizliresim.com/2011/1/29/5578.jpg Resimde Görüldüğü Gibi İtemleri Cogu +10 dur ve 50 lvl Elite seti vardır. Silahı Renris bowdur. Altında Elite 50 lvl pvp attack + 10 takılıdır. Goodstonesi Pyzalys takılıdır. Bankasında 40 -50 tane platium medal olması lazım, ve satılacak itemler... 24 kk vardır. cd- key ve bütün bilgileri mevcuttur. aklıma gelenler Şuanlık bunlar. Fiyat olarak kafamda bişey oluşturmadım. Tek diceğim Charakter PvP canavarıdır. Pvp hastası olan arkadasların rahat edecegı ve cok ııyı sonuclar alcagı bi classtır...Bu yüzden emeğe saygı olarak Fiyat önerileriyle gelinmesini istiyorum. Charaktere 1 seneyi geçmiştir oyun süresi. aklıma gelenler son olarakta PvE olarak Fenril set mevcuttur... iletişim. 0554 951 04 64 İstanbul / Topkapı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ranger Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Güncel başlıkta SATILIK olduğunu belirtmemişim:=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hiposin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 ustunde enteresan bi godstone basılı imiş ilk defa duydum asdlkaghkavg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ranger Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 güncell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ranger Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 güncel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hiposin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Charactere arkadas 1250 tl istiyo iyi satışlar bol troller Ev hipoteklemeyi düşünürseniz de kabul edebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ranger Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 850 TL Satılmıştır. Konu kapanabilir. Çok güzel Paylaşım forumu Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hiposin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 forum donanimhaberde 1100 tl teklif yazıyodu ne iş xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 wow para etmiyor aion ediyor cık cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hiposin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 yok aiondada adam akıllı etmiyor ama wowda bi level koyuyolar eski itemlerin en iyisi yeni yeşil itemden kotu dps i oluyo xD aionda oyle degil durumlar biraz daha farklı bide bu ranger normalde en fazla 550-600 eder fena kazıklamış arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar