Mavi Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Logitech 5+1 hoparlör kullanıyorum Creative soundblaster live ses kartı kullanıyorum. Ses kesik kesik geliyor bazende yükselip alçalıyor kafasına göre takılıyor. Ses kartını çıkarttım tekrar taktım, sürücüsünü sildim tekrar kurdum ama sorun hala devam ediyor. Problemin software değilde hardware olduğunu düşünüyorum ama nasıl çözücem bilmiyorum. Böyle bir sorunla karşılaşan varmıdır. ?
Mavi Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Ekran kartının sürücüsünü silip tekrar kurdum şimdilik düzeldi gibi.
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 oha trollemeye bile fırsat verilmemiş asds
Mavi Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Leadman kulağın çınladı mı bro ? Tekrar bozuldu. :)))
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 aynı sorun benim ses sisteminde de var. Benimki ses kontrol kumandası kaynaklı, seninki de büyük ihtimal öyledir. Çözüm için internette biraz araştırmak lazım logitech forumlarında falan, benim ses sistemi eski olduğundan kumandası bulunamıyor ben de idare ediyorum böyle :)
Öne çıkan mesajlar