Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paypal ve türk bankaları


PhysX

Öne çıkan mesajlar

ikisinden de hoşlanmamama rağmen işim düştü. http://www.dealextreme.com/ dan 5$ a birşey alayım dedim. ancak limiti dolup taşmış bir vakıfbank kredi kartım ve bankamatik kartı kim bilir hangi şubede olan bir yapı kredi mevduat hesabım var(mevduat hesabı ne demekse)

bu 5$ a alacağım şeyi 25tl ye evime kargolayabilecek bir alım seçeneğim daha var.

seçenek1- uzun vadede kullanmayacağım ve boşu boşuna kart parası bilmem nesi kredi kartı istermisiniz soruları ile delireceğim bir garanti paracard açayım

seçenek2- yapı krediye gidip müşteri hizmetleri ile görüşüp kartın bilmem ne numarasını öğrendikten sonra paypalın yapı kredi ile ne kadar uyumlu çalıştığını test edeyim

seçenek3- vakıfbank kartımın minimumunu yatırıp, vakıfbank internet bankacılığı kördüğümünü çözüp, vakıfbank ile çile çekeyim.

seçenek4- para elimin kiri

hangisi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.garanti.com.tr/tr/bireysel/mevduat_ve_yatirim/mevduat_urunleri/vadesiz_tl_hesabi.page özelliklerde

Vadesiz TL Hesabı açtırdığınızda, otomatik olarak Paracard sahibi olursunuz.

vadesiz tl hesabının ücretler kısmında da bireysel için dönemlik 38tl diyor(yıllık 76 oha), otomatik ödeme yapınca almıyoruz geyiği falan var ama banka özürlü biri olarak algılamadı beynim.

vadesiz döviz hesabının ücreti yıllık 14 euro, yanında paracard vermediklerine göre sanırım başvuracağım bu. peki otomatik ödeme ne oluyor?

bankaya gideyim ben en iyisi, gerçi yolda bile kandırıp parfüm satıyorlar. çok büyük ihtimalle elime paracard tutuşturup geri yollarlar ahah.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...