di Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Selam, Putty ile ssh tunnel yapiyorum ama calismiyor. Direkt kendi sunucumun root erisimini kullaniyorum. Hani karisik bir olay da degil. Ufak bir olayi falan mi var bunun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Şrdaki gibi yaptım ben oldu ssh ile yasaklı siteler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Ulan! Firefox kismindaki proxy ayari yanlismis. Ben de milyon kere yaptim daha once neden olmuyor diye kiriyorum kafayi burda. Tesekkur ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 socks connectionu bir firefoxun desteklemesi uzucu. operada veya chromeda da beklerdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Aynen . Bayadır açmıyordum FF'yi , ne varsa onda varmış yine . Genç rakiplerine göre biraz yaavaş mavaş ama emektar çıktı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar