yosun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 UO (ultima online) 'ın klasik britain (britain1) şarkısı varya onun notaları acilen lazım. Bilen, nerde, nasıl bulunur bilen varsa ve tabi banada iletirse çok mutlu olurum... Şimdiden teşekkürler...[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 comiclerinde kullancan demi ehhee[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xagon Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 http://www.tabledit.com/ Bu adreste midileri tab olarak yorumlayan bir program var, isini gorur umarim.[hline]XaGoN - www.xagon.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 walla hikayeler çok güzel bi onu söyleyebilirim.Devamını bekleriz.[hline]Thief of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Saolun hem beyeniler hemde program için ne yazıkki 2-3 aydır daoc oynamıyorum bu nedenle site ilerlemiyo ama yazın 2 ark + kablo net olarak eve kapanıcaz bol bol yeni öykü gelir....[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Guitar Pro'yu indirebilirsin.. ordan notalarını çıkarıyo .mid formatının.. hatta kazaa'dan full sürümünü de bulabilirsin.. ben kullanıyorum denedim oluyo sorunsuz, memnunum, herkese tavsiyemdir internet bölümünün 20000. mesajıdır, vatana millete hayırlı olsun[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] [Bu mesaj Kenderleme tarafından 14 May 2003 21:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 cakewalk yaad cubase gibi programlar kullanarak istediğin midinin notasyonlarını görüp, istediğin gibi aranje edip, istediğin şekilde print vs. ettirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar