BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 başlıktan nanlaşılacğaı gibi elimizde plan, yan ce cephe görünümleri verilmiş CAD dosyasını 3ds max e nasıl aktaracağız? acil lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Su yarar mi isine ? http://www.caddigest.com/subjects/autocad/tutorials/select/081803_parsai_import_max.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 yok abi bu swil bu direk planı çizilmiş evin extrude vs kullanrak yükseltilemsi tr3d.com da var bunun dersi ehe bana direk plan yan ve cephe görünümü çizilmiş bir komidin dolap vs bir nesnenin 3ds max e aktarılması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Valla ben anlamiyorum. Benim arkadas yapabilir ama ucretsiz is yapamayacak kadar yogun. Onemli bir seyse ve odeme falan yapilacaksa gorustureyim bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 eheh yok ya sınavda sormuş da hoca son dersde anlatmış ama benim hatun o sırada mazeret sınavı oluyordu o dersi kaçırdı ondan aranıyoruz. tabii sonra projesini yetiştirebilmek için finale girmedi büte bıraktışimdi büte girecek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar