olitere Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 "roket adam" said: olitere said: abi devrimi hayal etmişsin işte ne gerek var dünyayı yıkmaya ulan devrim olursa herkese araba yapıcaz diye ortalama bi araba modeli çıkarıcaz ortaya, herkes ona binicek. ne bmwsi kalıcak ne bentley'i, herkesin reno 19'a bindiği bi dünya. ne zevki var abi?yok abi öyle değil o işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Dartanian said: Bana böyle yanardağlı lavlı falan bi film söylesenizethe volcano Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 ahahaha lan ne kolpa filmdi o ya. gişesinin %90 ının sebebi pierce brossnan yazacaktım ki tommy lee ustaya çok büyük ayıp ettiğimi farkettim. dante's peakti o saçma film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 gorusuruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 bu arada bu olaylar gerçek beyler. en fazla 3 sene içinde çoğumuz ölücez. ona göre yaşayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 olm öle bi afet olur da insanlığın çoğu geberirse bekiyorum istanbul'a.. toplaşıp medmeks folaut yapıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 hocu yıl zaten 2015. çoktan gg olmamız lazımdı. bence time overlapse yaşıyoruz şu anda. bir terslik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 ben afet beklemiyorum abi. daha çok kıtlıktan dolayı çıkacak halk tabanlı savaşlar bekliyorum (zeitgeist izledim az önce sdflksj) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 fede said: bu arada bu olaylar gerçek beyler. en fazla 3 sene içinde çoğumuz ölücez. ona göre yaşayınteyzenmi söyledi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 teyzen öldü benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 fede said: ben afet beklemiyorum abi. daha çok kıtlıktan dolayı çıkacak halk tabanlı savaşlar bekliyorum (zeitgeist izledim az önce sdflksj) +salgın hastalıklar(domuz gribi falan ehehe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 fede said: ben afet beklemiyorum abi. daha çok kıtlıktan dolayı çıkacak halk tabanlı savaşlar bekliyorum (zeitgeist izledim az önce sdflksj) Sonu hiç inandırıcı değil :P Kim bir bavul dolusu parayı ulu orta atar abi? Herkes fakirlikten geberirken sen hayatını yaşarsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 her zaman yastık altı yapılacak parayı evdeki kasada tutma taraftarıyım. yarın bir gün ne olacağı belli olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Beyler size kötü bi haberim var shaggy ölmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 ohh içim rahatladı henüz dünyanın sonu gelmiyo bu sene de shaggy ölmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar