ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mecburiyetten MacBook kullanacağım önümüzdeki zamanlarda; sorularımı buradan sıralayacağım o yüzden: - Dosyaları cut-paste yapmak istiyorum; izin vermiyor, neden olabilir? - Mac for Office'te zoom in - zoom out yapamıyorum; nasıl olacak? - USB'den istediğim fareyi kullanabilir miyim macbook'la? Bir tane microsoft farem var ama sıkıntı yaratıyor çok atlıyor imleç. - Firefox'ta elma - enter yaparak .com uzantısını çıkartabiliyorum; ama aynı şeyi chrome'da denediğim zaman yeni sekmede açıyor yazdığım şeyi. Chrome'de .com uzantısını çıkartabilmek için kntrl-enter yapmam gerekiyor. Bu sorular devam edecektir muhtemelen; şimdilik aklıma bunlar geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Zoom olayini anlamadim, resimdeki gibi bir sey yok mu senin barda? http://imgur.com/VgfTi.jpg usb mouselarin sorun olmamasi lazim, ben logitech kullaniyorum sorunsuz, gerci touchpad cok daha rahat geldigi icin mouse a elimi surmuyorum pek ama yine de sorun cikarmamasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 cümleyi yanlış kurdum, fare-touchpad kullanarak zoom in - zoom out yapamıyorum olacaktı o:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 ctrl+option w/ scroll alum mb de kablosuz mouselar atlama yapabiliyor interference yuzunden, reciever i uzatma kablosuyla kullanmak veya bt mouse kullanmak cozum. chrome icin de osx hotkeys basligina bak help deki. ne ff, ne de chrome ztn safari varken. gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 control+option+mouse wheel ile oluyormus kurcalarken kendim icin de yeni baska bir sey kesfettim. sadece control+mouse wheel da tum ekrana zoom yapiyor herhangi bir programdayken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Fare olarak logitech nano (tu), dertsiz tasasiz kullaniyorum. Onumuzdeki gunlere macbook kullanmak zorunda kalacaksin ya, bir daha birakamayacaksin ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 ZaugnaKhaldun said: - Dosyaları cut-paste yapmak istiyorum; izin vermiyor, neden olabilir? - Firefox'ta elma - enter yaparak .com uzantısını çıkartabiliyorum; ama aynı şeyi chrome'da denediğim zaman yeni sekmede açıyor yazdığım şeyi. Chrome'de .com uzantısını çıkartabilmek için kntrl-enter yapmam gerekiyor. ikincisi soru degil, statement olmus direkt =) chrome'un her os icin ctrl enter. firefox lokallestiriyor, windows ve macos farkli. linux'te de shift+alt+46546 filandir kesin :p ilk soru icin de nasil yapmaya calisiyorsun da olmuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 ayrica touchpad icin http://www.bettertouchtool.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 cut paste icin simdi aklima geldi, direk ufak bir programcik kurup kullaniyorsun. Ben yuklemedim, console dan calisiyorum surekli ihtiyacim olmadi. moveAddict programin adi, appstore da 1.99 du sanirim fiyati, biraz bakinirsan free olanida bulabilirsin sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 scroll için teşekkürler o oldu:) bluetooth fareye para veremeyeceğim şimdi ama ucuz bir kablolu fare alırım bugün yarın safari kullanmadığım için alışkın değilim, chrome ve firefoxu da iş ve kişisel browserlar olarak ayırdığım için ikisini de kullanmam lazım. cut-paste de de option-x deniyorum olmuyor, toolbar--> edite gelip cut'a baktığımda da seçilemiyor olduğunu görüyorum. paralı app düşünmüyorum şu anda; parasız olarak da aklınıza bir şey gelirse paylaşın lütfen teşekkürler tekrardan=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 backspacei çözdüm, delete nasıl yapılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 fn+delete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 danke şön çok karışık lan bu alet:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 2 gün önce palladium apple da gördüm. Pc deki dosyalarınızı mac e taşıyoruz diye bi reklam vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Finder'da bir dosyayı açmak için enter'a basınca rename seçeneği açılıyor; dosyayı açmak için ne yapmam lazım yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 o en aptal olaylarindan biri finderin. cmd+o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 ZaugnaKhaldun said: çok karışık lan bu alet:/ muahah masum PC'ci 'nix ile tanışır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 iyi ki cocukken mac kullanmi$im dedirten bi ba$lik bu =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 abi hayır fare olayını halen çözemedim sinir oluyorum bluetoothu iptal ederek denedim wireless faremi (gerçi ofiste şu anda 20 tane mac olduğu için bir şey değişmeyecektir); olmadı tabi ki. usb fare denedim yine atlama ve yavaşlama yapıyor; oturup apple fare alacak halim de yok napayım bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 atlama ve yavaslama yapiyorsa sinyal kaynaklidir. yazilimsal olacagini sanmiyorum. ben logitech nano kullandim uzun bir sure, hicbir sorun yasamadim. baskasiyla degistirsene fareni yarim saatligine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Nano demistim onceki postum da, indirim de hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Vx nano ve v550 nani ile de problem yasadım ben. Alumn mbp lerde random biraz bu problemler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 bir macbook'um bile yook, anliyor musuuun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 acilarin cocugu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 exceli pc'de kullanırken f2 ile hücrenin içini editleyebiliyoruz ya; bunu mac'te nasıl yapıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar