Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MacBook Soruları

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

Mecburiyetten MacBook kullanacağım önümüzdeki zamanlarda; sorularımı buradan sıralayacağım o yüzden:

- Dosyaları cut-paste yapmak istiyorum; izin vermiyor, neden olabilir?

- Mac for Office'te zoom in - zoom out yapamıyorum; nasıl olacak?

- USB'den istediğim fareyi kullanabilir miyim macbook'la? Bir tane microsoft farem var ama sıkıntı yaratıyor çok atlıyor imleç.

- Firefox'ta elma - enter yaparak .com uzantısını çıkartabiliyorum; ama aynı şeyi chrome'da denediğim zaman yeni sekmede açıyor yazdığım şeyi. Chrome'de .com uzantısını çıkartabilmek için kntrl-enter yapmam gerekiyor.

Bu sorular devam edecektir muhtemelen; şimdilik aklıma bunlar geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

Zoom olayini anlamadim, resimdeki gibi bir sey yok mu senin barda?

http://imgur.com/VgfTi.jpg

usb mouselarin sorun olmamasi lazim, ben logitech kullaniyorum sorunsuz, gerci touchpad cok daha rahat geldigi icin mouse a elimi surmuyorum pek ama yine de sorun cikarmamasi lazim.
Sosyal ağlarda paylaş

ZaugnaKhaldun said:

- Dosyaları cut-paste yapmak istiyorum; izin vermiyor, neden olabilir?

- Firefox'ta elma - enter yaparak .com uzantısını çıkartabiliyorum; ama aynı şeyi chrome'da denediğim zaman yeni sekmede açıyor yazdığım şeyi. Chrome'de .com uzantısını çıkartabilmek için kntrl-enter yapmam gerekiyor.

ikincisi soru degil, statement olmus direkt =) chrome'un her os icin ctrl enter. firefox lokallestiriyor, windows ve macos farkli. linux'te de shift+alt+46546 filandir kesin :p

ilk soru icin de nasil yapmaya calisiyorsun da olmuyor?
Sosyal ağlarda paylaş

scroll için teşekkürler o oldu:)

bluetooth fareye para veremeyeceğim şimdi ama ucuz bir kablolu fare alırım bugün yarın

safari kullanmadığım için alışkın değilim, chrome ve firefoxu da iş ve kişisel browserlar olarak ayırdığım için ikisini de kullanmam lazım.

cut-paste de de option-x deniyorum olmuyor, toolbar--> edite gelip cut'a baktığımda da seçilemiyor olduğunu görüyorum. paralı app düşünmüyorum şu anda; parasız olarak da aklınıza bir şey gelirse paylaşın lütfen

teşekkürler tekrardan=)
Sosyal ağlarda paylaş

abi hayır fare olayını halen çözemedim sinir oluyorum

bluetoothu iptal ederek denedim wireless faremi (gerçi ofiste şu anda 20 tane mac olduğu için bir şey değişmeyecektir); olmadı tabi ki. usb fare denedim yine atlama ve yavaşlama yapıyor; oturup apple fare alacak halim de yok napayım bilemiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...