Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lcd monitördü aspect ratio

Cuce

Öne çıkan mesajlar

ya şimdi olay su.
cintiq'i belli durumlarda 16/9 hale getirebilmek istiyorum.

osd'sinde aslında horizantal vertical ayarı var ama sadece su anda inactive o tap. kitapcığında osd only diyo. aspect ratio için ayrı bir tab var orda acpect sectiğimde secili cözünürlüğe uygun bir aspect ratio'a gelmesi lazım ama nedense gelmiyo.

derdim bu yanı, acaba bunu third party bişeyle cözebilimiyim dedim bunu beceremezsem.

veya dvia grişi kullnıyorum haliyle, aletin dvi/vga switchide var ama onu vga ya getirdiğimde haldevga only opsiyon olan tab acılmıyo mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

12wx?
gkcen cok kucalama. cintiqler monitör olduklarının farkında degiller henüz
cokta kısıtlı imkanlarla fix aradım fakat bir sonuca ulasamaadım bende, istanbula dönünce daha detaylı bakıcam.

ps : bu aspect gecişlerini hızlıve sürekli yapmayı düşünüyorsan simdiden vazgeç.

tamda ne için kullanmak istedigini anlıyamadım. 2 satir yazsan belki daha gzl bir çözüm buluruz
Sosyal ağlarda paylaş

abi aslen cintiqlere yabancıyım bende ama ayni tornanın ürünü. bi ucundan yakalayabilirem yardım ederim diye düşünüyorum.

bu arada xpde cok fazla problem cıkarıyor özellikle son driverlarla.
win7 de hiç problemle karsılasmadım. basit bi refreshle bile düzelebilir su problem.

hadi kaçtım bakmaya calıscam gene
xoxo gossipgirl
Sosyal ağlarda paylaş

Daesu said:

12wx?
gkcen cok kucalama. cintiqler monitör olduklarının farkında degiller henüz
cokta kısıtlı imkanlarla fix aradım fakat bir sonuca ulasamaadım bende, istanbula dönünce daha detaylı bakıcam.

ps : bu aspect gecişlerini hızlıve sürekli yapmayı düşünüyorsan simdiden vazgeç.

tamda ne için kullanmak istedigini anlıyamadım. 2 satir yazsan belki daha gzl bir çözüm buluruz

21ux, ya işte dediğim gibi 16/10 olması lazım bütün olay bu. bay abildiğin alttan üstten siyah seri gelse rahatlıycam. ama ne yazıkki calısmıyo aletin horizantal vertical size ayarları. calısmıyo dediğim cga only demişler kitapcıkta vga girişim yok haliyle sene bişi oldu ondan yok
Sosyal ağlarda paylaş

cintiqte hem dvi hem vga girişi var dimi
1 adet dvi to vga çevirici alıyorsun
http://www.halvathinnat.fi/magento/media/catalog/product/cache/3/image/5e06319eda06f020e43594a9c230972d/v/g/vga2lcd-con.jpg

dvi kablonun bi ucunu ekran kartına
diher ucuna çeviriciyi
onuda tablete vga olarak.

radeon serisimi kartın vga girişi olmayanlardan
Sosyal ağlarda paylaş

parça parça yazıyorum ama
şölede bişi var
ben o şeritleri wide monitörde normal quake3 oynamak için istiyordum sagdan soldan siyah şeritlerle sıkıştırıcaktı görüntüyü yani. fakat vga kullanınca ekran kartının o özelligini kullanamıyorsun.cccdeki o ayarların oldugu panel kayboluyor zaten adıda dvi properties flandı galiba.
bendeki radeon. nvidialar daha saglam bir destek sunmuşlardı o konuda.
sen bir denede sonuca göre onada bakarız.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...