Cuce Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 4/3 bir lcd monitörü 16/9 veya 15/9 kullanma imkanı varmıdır? programcıkla falan filan, varmıdır böle teknolojiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 zaten bunu yapiyorduk senelerdir, 4:3 veya 16:10 monitorlerde 16:9 film izlerken altta ustte bosluklarimizin olmasi mesela. tam olarak nasil bisey istiyorsun? amacindan ve problemden bahsedersen belki daha manali olur soru. su haliyle 4 defa okuyup yine anlamadim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ya şimdi olay su. cintiq'i belli durumlarda 16/9 hale getirebilmek istiyorum. osd'sinde aslında horizantal vertical ayarı var ama sadece su anda inactive o tap. kitapcığında osd only diyo. aspect ratio için ayrı bir tab var orda acpect sectiğimde secili cözünürlüğe uygun bir aspect ratio'a gelmesi lazım ama nedense gelmiyo. derdim bu yanı, acaba bunu third party bişeyle cözebilimiyim dedim bunu beceremezsem. veya dvia grişi kullnıyorum haliyle, aletin dvi/vga switchide var ama onu vga ya getirdiğimde haldevga only opsiyon olan tab acılmıyo mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 cintiq 12 de 21 de 4:3 hardware degil mi? yazilimdaki o aspect degistirme hedesi diger tabletler icindir belki, bu mevzuda maalesef bi fikrim yok, daesu ya danismak lazim, onunda onumuzdeki 1-2 hafta net erisimi yok galiba. yine de ona konuyu forwardla istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 abi bu alete gömülü interface neden diğer tabletle ilgili olsunki? kitapcığında yazıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kharon Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 iste bende rezil olmayim diye ondan daesu ya pasladim ya abi. title onuruna salladim belki tutar diye. niyesi de, ortak firmware falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cuce Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 hmm, ama işte kitapcıkta yazıyo vgada bozuk oluk olursa böle böel yapın diye o tabı göstermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cuce Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 koca paticik bi cözüm bulamadıkmı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kharon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 :( daesu ya sordun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cuce Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 ulasamadım, kendi forumlarıdada cevap alamadım hala varmı deasunun msn falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kharon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 ben konuyu forwardlayim, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Daesu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 12wx? gkcen cok kucalama. cintiqler monitör olduklarının farkında degiller henüz cokta kısıtlı imkanlarla fix aradım fakat bir sonuca ulasamaadım bende, istanbula dönünce daha detaylı bakıcam. ps : bu aspect gecişlerini hızlıve sürekli yapmayı düşünüyorsan simdiden vazgeç. tamda ne için kullanmak istedigini anlıyamadım. 2 satir yazsan belki daha gzl bir çözüm buluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kharon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 tavuk geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Daesu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 abi aslen cintiqlere yabancıyım bende ama ayni tornanın ürünü. bi ucundan yakalayabilirem yardım ederim diye düşünüyorum. bu arada xpde cok fazla problem cıkarıyor özellikle son driverlarla. win7 de hiç problemle karsılasmadım. basit bi refreshle bile düzelebilir su problem. hadi kaçtım bakmaya calıscam gene xoxo gossipgirl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kharon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 guvenim tam babolat. xoxo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cuce Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Daesu said: 12wx? gkcen cok kucalama. cintiqler monitör olduklarının farkında degiller henüz cokta kısıtlı imkanlarla fix aradım fakat bir sonuca ulasamaadım bende, istanbula dönünce daha detaylı bakıcam. ps : bu aspect gecişlerini hızlıve sürekli yapmayı düşünüyorsan simdiden vazgeç. tamda ne için kullanmak istedigini anlıyamadım. 2 satir yazsan belki daha gzl bir çözüm buluruz 21ux, ya işte dediğim gibi 16/10 olması lazım bütün olay bu. bay abildiğin alttan üstten siyah seri gelse rahatlıycam. ama ne yazıkki calısmıyo aletin horizantal vertical size ayarları. calısmıyo dediğim cga only demişler kitapcıkta vga girişim yok haliyle sene bişi oldu ondan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Daesu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 a benim viewsonicteki olay bu çevirici denedinmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Daesu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 ben böyle çalışırken basıcaksın bi wide bida basıcaksın olcak bi cube olcak gibi birşey istiyorsun gibi anladım ilk başta ben 2 milyonluk bi çevirici ile hallettim o işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cuce Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 nedir o cevirici nereye takıyorum neyden neye ceviriyo? ceviriyim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Daesu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 cintiqte hem dvi hem vga girişi var dimi 1 adet dvi to vga çevirici alıyorsun http://www.halvathinnat.fi/magento/media/catalog/product/cache/3/image/5e06319eda06f020e43594a9c230972d/v/g/vga2lcd-con.jpg dvi kablonun bi ucunu ekran kartına diher ucuna çeviriciyi onuda tablete vga olarak. radeon serisimi kartın vga girişi olmayanlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Daesu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 yahut vga kablo biri tablete diger ucuna dvi çevirici erkek olandan onuda ekran kartına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Daesu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 parça parça yazıyorum ama şölede bişi var ben o şeritleri wide monitörde normal quake3 oynamak için istiyordum sagdan soldan siyah şeritlerle sıkıştırıcaktı görüntüyü yani. fakat vga kullanınca ekran kartının o özelligini kullanamıyorsun.cccdeki o ayarların oldugu panel kayboluyor zaten adıda dvi properties flandı galiba. bendeki radeon. nvidialar daha saglam bir destek sunmuşlardı o konuda. sen bir denede sonuca göre onada bakarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 iste bende rezil olmayim diye ondan daesu ya pasladim ya abi. title onuruna salladim belki tutar diye. niyesi de, ortak firmware falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 hmm, ama işte kitapcıkta yazıyo vgada bozuk oluk olursa böle böel yapın diye o tabı göstermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 koca paticik bi cözüm bulamadıkmı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 :( daesu ya sordun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 ulasamadım, kendi forumlarıdada cevap alamadım hala varmı deasunun msn falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 ben konuyu forwardlayim, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 12wx? gkcen cok kucalama. cintiqler monitör olduklarının farkında degiller henüz cokta kısıtlı imkanlarla fix aradım fakat bir sonuca ulasamaadım bende, istanbula dönünce daha detaylı bakıcam. ps : bu aspect gecişlerini hızlıve sürekli yapmayı düşünüyorsan simdiden vazgeç. tamda ne için kullanmak istedigini anlıyamadım. 2 satir yazsan belki daha gzl bir çözüm buluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 tavuk geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 abi aslen cintiqlere yabancıyım bende ama ayni tornanın ürünü. bi ucundan yakalayabilirem yardım ederim diye düşünüyorum. bu arada xpde cok fazla problem cıkarıyor özellikle son driverlarla. win7 de hiç problemle karsılasmadım. basit bi refreshle bile düzelebilir su problem. hadi kaçtım bakmaya calıscam gene xoxo gossipgirl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 guvenim tam babolat. xoxo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Daesu said: 12wx? gkcen cok kucalama. cintiqler monitör olduklarının farkında degiller henüz cokta kısıtlı imkanlarla fix aradım fakat bir sonuca ulasamaadım bende, istanbula dönünce daha detaylı bakıcam. ps : bu aspect gecişlerini hızlıve sürekli yapmayı düşünüyorsan simdiden vazgeç. tamda ne için kullanmak istedigini anlıyamadım. 2 satir yazsan belki daha gzl bir çözüm buluruz 21ux, ya işte dediğim gibi 16/10 olması lazım bütün olay bu. bay abildiğin alttan üstten siyah seri gelse rahatlıycam. ama ne yazıkki calısmıyo aletin horizantal vertical size ayarları. calısmıyo dediğim cga only demişler kitapcıkta vga girişim yok haliyle sene bişi oldu ondan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 a benim viewsonicteki olay bu çevirici denedinmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 ben böyle çalışırken basıcaksın bi wide bida basıcaksın olcak bi cube olcak gibi birşey istiyorsun gibi anladım ilk başta ben 2 milyonluk bi çevirici ile hallettim o işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 nedir o cevirici nereye takıyorum neyden neye ceviriyo? ceviriyim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 cintiqte hem dvi hem vga girişi var dimi 1 adet dvi to vga çevirici alıyorsun http://www.halvathinnat.fi/magento/media/catalog/product/cache/3/image/5e06319eda06f020e43594a9c230972d/v/g/vga2lcd-con.jpg dvi kablonun bi ucunu ekran kartına diher ucuna çeviriciyi onuda tablete vga olarak. radeon serisimi kartın vga girişi olmayanlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 yahut vga kablo biri tablete diger ucuna dvi çevirici erkek olandan onuda ekran kartına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 parça parça yazıyorum ama şölede bişi var ben o şeritleri wide monitörde normal quake3 oynamak için istiyordum sagdan soldan siyah şeritlerle sıkıştırıcaktı görüntüyü yani. fakat vga kullanınca ekran kartının o özelligini kullanamıyorsun.cccdeki o ayarların oldugu panel kayboluyor zaten adıda dvi properties flandı galiba. bendeki radeon. nvidialar daha saglam bir destek sunmuşlardı o konuda. sen bir denede sonuca göre onada bakarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar