Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Dün akşam başladı yarı final ilk maçları.. Real Madrid kendi sahasında Juveyi 2-1 yendi.. sağlam bi skor diil o kadar da.. 1-0'da juve geçiyo turu.. Bu akşamki maç da Milanla İnter'in Milanın sahasında oynanacak maç (interin sahası da aynı saha ama deplasmanda oynayacaklar bu maçı hesapta :) deplasman gollerinde durumu farkettiriyo sanırım..) 21:45te başlayacak bu maç da.. kupadaki favorim realdir benim.. 10. şampiyonluğu bekliyorum madridden..[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 abi sikilmadinmi artik real madridden of walla baydim ha herifler 2 sende 1 kesin kazanio :D ayrica 3 takimla buraya kadar gelen italyanlar kazanamassa acaip hayal kirikligi olur heriflerde demi :)[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA&BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 italyanlardan kazanıcaksa bir takım inter kazansın ama sanmıyorum real'in izin vericeğini[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 ben iitalyanların kazanmasını istemiyorum hiç zevk vermiyo futbolları dün inter-milan maçı acaip bayıktı Real Madrid alsın zevk veriyo real i izlemek Carlors,Zidane,Figo,Ronaldo filan renk katıyo futbola[hline]People talk alot of shit but thats after I'm gone .Cuz they fear me in the physical form Let it be known I'm troublesome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 dün akşam interle milan arasında 2. maç da oynandı.. 1-1 bitti.. ilk maçın aksine güzel maç oldu denebilir.. sonuç olarak milan finale çıktı.. rakibi bu akşam belli olacak.. delle alpi'de juventusla real madrid oynayacak.. juventusa 2 farklı galibiyet gerekiyo.. 1-0 juve galibiyetinde uzatma var; beraberlik, real galibiyeti ve 1 farklı diğer galibiyetlerde (1-2, 2-3 gibi) real finale çıkıyo..[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 juventus kazanacak bence..[hline]Fizban (11:46 PM): ben öle şirin kızları seviom abi çakmak için deil çıkmak için çıkacaksın "Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 yannış yazmışım.. ilk maçı 1-0 gibi hatırladım.. şu an durum 2-0 juve önde.. şu anki duruma göre: real 1 gol atarsa yemeden: uzatma daha fazla gol atarsa yemeden: real çıkar bööle biterse: juve çıkar juve atmaya devam ederse: real rezil olur[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 lol figo sux :-p penaltı kaçtı heha[hline]Fizban (11:46 PM): ben öle şirin kızları seviom abi çakmak için deil çıkmak için çıkacaksın "Do you cling to the past, or can you see through the pain?" [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 14 May 2003 23:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 juve 3 real 0 gol: nedved[hline]Fizban (11:46 PM): ben öle şirin kızları seviom abi çakmak için deil çıkmak için çıkacaksın "Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 sen kimsin? ;)[hline]Fizban (11:46 PM): ben öle şirin kızları seviom abi çakmak için deil çıkmak için çıkacaksın "Do you cling to the past, or can you see through the pain?" [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 14 May 2003 23:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar