Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Dün akşam başladı yarı final ilk maçları.. Real Madrid kendi sahasında Juveyi 2-1 yendi.. sağlam bi skor diil o kadar da.. 1-0'da juve geçiyo turu.. Bu akşamki maç da Milanla İnter'in Milanın sahasında oynanacak maç (interin sahası da aynı saha ama deplasmanda oynayacaklar bu maçı hesapta :) deplasman gollerinde durumu farkettiriyo sanırım..) 21:45te başlayacak bu maç da.. kupadaki favorim realdir benim.. 10. şampiyonluğu bekliyorum madridden..[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i]
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 abi sikilmadinmi artik real madridden of walla baydim ha herifler 2 sende 1 kesin kazanio :D ayrica 3 takimla buraya kadar gelen italyanlar kazanamassa acaip hayal kirikligi olur heriflerde demi :)[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA&BEN
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 italyanlardan kazanıcaksa bir takım inter kazansın ama sanmıyorum real'in izin vericeğini[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 ben iitalyanların kazanmasını istemiyorum hiç zevk vermiyo futbolları dün inter-milan maçı acaip bayıktı Real Madrid alsın zevk veriyo real i izlemek Carlors,Zidane,Figo,Ronaldo filan renk katıyo futbola[hline]People talk alot of shit but thats after I'm gone .Cuz they fear me in the physical form Let it be known I'm troublesome
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 dün akşam interle milan arasında 2. maç da oynandı.. 1-1 bitti.. ilk maçın aksine güzel maç oldu denebilir.. sonuç olarak milan finale çıktı.. rakibi bu akşam belli olacak.. delle alpi'de juventusla real madrid oynayacak.. juventusa 2 farklı galibiyet gerekiyo.. 1-0 juve galibiyetinde uzatma var; beraberlik, real galibiyeti ve 1 farklı diğer galibiyetlerde (1-2, 2-3 gibi) real finale çıkıyo..[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i]
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 juventus kazanacak bence..[hline]Fizban (11:46 PM): ben öle şirin kızları seviom abi çakmak için deil çıkmak için çıkacaksın "Do you cling to the past, or can you see through the pain?"
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 yannış yazmışım.. ilk maçı 1-0 gibi hatırladım.. şu an durum 2-0 juve önde.. şu anki duruma göre: real 1 gol atarsa yemeden: uzatma daha fazla gol atarsa yemeden: real çıkar bööle biterse: juve çıkar juve atmaya devam ederse: real rezil olur[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i]
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 lol figo sux :-p penaltı kaçtı heha[hline]Fizban (11:46 PM): ben öle şirin kızları seviom abi çakmak için deil çıkmak için çıkacaksın "Do you cling to the past, or can you see through the pain?" [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 14 May 2003 23:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 juve 3 real 0 gol: nedved[hline]Fizban (11:46 PM): ben öle şirin kızları seviom abi çakmak için deil çıkmak için çıkacaksın "Do you cling to the past, or can you see through the pain?"
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 sen kimsin? ;)[hline]Fizban (11:46 PM): ben öle şirin kızları seviom abi çakmak için deil çıkmak için çıkacaksın "Do you cling to the past, or can you see through the pain?" [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 14 May 2003 23:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar