Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 bende de o bölgenin üstünde hafif sorun var. spora başladım daha iyi hissediorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 0ne said: bi ortopedi malzemeleri satan yere git, ve şu korseyi al, doktor da tavsiye edicek zaten. düzenli kullanırsan bişeyin kalmaz. bu aparat kemik gelişimi devam eden insanlarda işe yarıyor 20 yaşındayım, benim kemikler artık olmuştur bir halta yaramaz bu :D, ayrıca dediğim gibi sporla uğraşıyorum sırt kaslarım gayet güçlüdür belimde aynen ama işte yamulduk bi şekilde bilmiyorum nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 bu sırt ve omuz kemik sağlığına bakan hangi birim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Fizik Tedavi ne bakacak olm başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 benimde ağrıo sırtım bi kaç gündür yarın gidimde baksınlar bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 hergün yüzmeye gidin geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar