Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 bir ay icinde bir tasinma durumu soz konusu, yeni eve gecerken bir htpc dusunuyorum. sifirdan esya isine de girilecegi icin cok para ayirmak istemiyorum ama "olmusken su da olsun" diyerek iyice kontrolden cikiyor. o sebeple tavsiyelerinize acigim. benim aklima gelen ozellikler - xmbc gibi bir htpc yazilimiyla kullanilacak - gerektiginde 7/24 acik kalabilecek bir cihaz dusundugum icin guc tuketimi onemli - su ana kadar sadece 1-2 kere kullandim ama 1080p desteklerse iyi olur - en azindan dvd player olmasi lazim. ayrica bir dvd player almayi dusunmuyorum - mumkun oldugunca sessiz olmali. pcnin harddisk sesi bile beni telef etmeye yetiyor. sizin aklinizda bu kriterlere uygun htpc'ler var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 mum alternatiflerini soyle yazmistim korax a yakin zamanda, evde degilim o acidan daha sonra etraflica bisey yazarim sorular dogrultusunda. simdilik htpc ye alternatifler dogrultusunda karsilastirmali olarak fikirler soyle; http://forum.paticik.com/read.php?6,5138512,5139434#msg-5139095 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 hah tam bende bu adresi link atcaktim, ki atmis kharon :D ben ps3 ile yapcam muhabbeti sanirsam. Suan tv'nin DLN destegiyle idare ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar