Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Komple Sistem (Kasa) -kelepir-

zeawee

Öne çıkan mesajlar

E2160 CPU (3.0ghz de sorunsuz çalışmaktadır) + Zalman CNPS7500 led ultra-quiet cooler
AsuS P5K-E Wifi AP mainboard
2*2gb 800mhz DDR2 Corsair Ram
HIS HD4850 IceQ4 512MB graphic card
Seagete 410AS 250gb HDD
Glacialpower 650W PSU
Asus Lightscribe DVD-RW
Enermax Chakra Kasa + Ledli Kasa Fanı

Çoğu parçanın kutusu halen korunmaktadır. Upgrade amaçlı da uygun olan sistem için istediğim fiyat: 540TL'dir.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
dh zaten tavsiye alıcak/satış yapıcak yer değil
dh den alış yapıcaksın :> ve öyle sistemin fiyatını söle diye bişey yok tek tek pc componentlerin sayfalarını açınca zaten her spesifik parçanın direk fiyatını bulmak 5-10 dakka.
satışı gelip patide yapıcaksın.
ya da dh de satıcaksan mezarcı proof yelegini giyeceksin elbet ihtiyacı olup alan çıkar orda da.
ama evet çok fazla 2. el pc satıcısı esnaf kaynadıgından orda geneli ucuz alır pahalı satar. işini bilen de gider 1/4 fiyatına 2 aylık ekran kartı alabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

1/4 fiyatına 2 aylık ekran kartı distirbütör garantili mi yoksa hırsız garantili mi?

Abi 1/4 nedir harbiden, yeter artık şu "HINCAL ULUÇ MODE ON" formatından bi çıksak ne de güzel forumumuz var diyecemde, herkes hem donanımdan , hem futboldan, hem basketboldan anlar, hem gitar hem bateri çalar, ayda 30 kitap okur, tarihi yapayıp yutmuştur, birde 10 ülke gezmiştir modundan vazgeçince süper olucak.

Edit : Yukarıdaki özelliklere artı olarak feci gözleme yapıyorum. Beni pati halkından ayıran en önemli özelliğimin bu olacağı aklıma gelmezdi :)
Sosyal ağlarda paylaş

Deathblade said:

Abi 1/4 nedir harbiden, yeter artık şu "HINCAL ULUÇ MODE ON" formatından bi çıksak ne de güzel forumumuz var diyecemde, herkes hem donanımdan , hem futboldan, hem basketboldan anlar, hem gitar hem bateri çalar, ayda 30 kitap okur, tarihi yapayıp yutmuştur, birde 10 ülke gezmiştir modundan vazgeçince süper olucak.

ironik olmuş mesajın. bundan yakınmışın, beni tanımadan bana giydirmişsin. sen de herkesi bilir insan sarrafı olmuşsun bi anda. normal insanlar, 1 bilgisayar alır 3-4 sene kullanır, arada belki 1 parça alır, parça satmayla uğraşmaz, haliyle fiyatları bilir/bilmez. ben senede 3-4 sistem alıp satıyorum. 20den fazla parça alıp satıyorum. haliyle bunun fiyatını gelip bana soracaksın, mantık çerçevesinde olanı bu. ben de hergün alınabilen fiyatı yazıcam sana. ben şu sistemi 540'a satamam satmaya utanırım mesela.

babacum 2aylık 1/4 fiyata distributor garantili parça 30iq üstü bi insan satar mı sence allasen?
22" samsung sattı mesela adam 1aylık 70tl ye. 15 dakka ile kaçırdım. gidip bunda distributor garantisi arayamazsın.
garanti önemli olabilir tabi mesela, oc yapacagın parça vardır bozulma (aa bişey oldu buna diyip değiştirme) ihtimali olan, o zaman 3/4 ü fiyatına alıp gocunmıycaksın falan. piyasa bu yani, piyasa gittigidiyor/donanımhaber'de oluşuyor patide değil.
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman bi zahmet gidip 2 gün donanimhaber 2. el bölümünü takip ediceksin alıcaksın hangi parçayı istiyorsan, ya da avcunu yalayıp foruma şekil yaptıgında kalıcaksın. ekmek aslanın ağzında malum.
sana bişey ispatlama zorunlulugunda hissetmiyorum kendimi.
Sosyal ağlarda paylaş

haha böyle "ya bsg 1/4 ü fiyatına" modunda olunca hiç alıcı gibi gelmedi. 6850 çok yeni haliyle çok zor oraya henüz düşmesi. 48xx 58xx gtx295 460 285 bulunur ordan.

monitörü satan da diyarbakırdandı 2 hafta kadar önce garantisiz kutusuz, haliyle bi yerden çalınmış olsa gerek. 100tl den koymuş ciddiye alan olmamış 70tl demiş 10 kişi aramış, ilanı koyduktan 15 dakka sonra aradım satılmıştı :s VER HESAP YATIRIYOM diye aradım ama içim gitti yani. al sat 24" 2. monitör çek eve oturdugun yerden.
Sosyal ağlarda paylaş

ıyı guzel dıyorsun 70 100 e monıtor bunu alınca sana kargo ıle gondermıyormu bu adam .Adresın damalı essek moduna gecıyor . Hırsızlık malı aldıgında hırsız gıbı muamele goruyorsun polıs tarafından . Yok ben netden aldım yok su bu adamlar hıc dınlemıyorlar .
Kadıkoyde ayak ustu felan al nasılsa 1 kez senı gorur ama bu netden kargo ıle gonderım hırsızlık malları fena tehlıkelı olay bence.
Arkadasların basına geldı de bole bı olay yazım dedım
Sosyal ağlarda paylaş

@baal
eğer dediğin gibi bu işten çok iyi anlıyor olsaydın teker teker parçaları toplasan 600 civarı bişey ettiğini görürdün..o kadar 2. el aldım sattım diyosun da şu sisteme rezil alan demen asıl saçma olan şey.. ortalama bir sistem sonuçta ve kaldırmayacağı pek oyun yok.. bu arada kaça sattğımı merak etmişsn HDD hariç 500 liraya sattım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...