zeawee Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 E2160 CPU (3.0ghz de sorunsuz çalışmaktadır) + Zalman CNPS7500 led ultra-quiet cooler AsuS P5K-E Wifi AP mainboard 2*2gb 800mhz DDR2 Corsair Ram HIS HD4850 IceQ4 512MB graphic card Seagete 410AS 250gb HDD Glacialpower 650W PSU Asus Lightscribe DVD-RW Enermax Chakra Kasa + Ledli Kasa Fanı Çoğu parçanın kutusu halen korunmaktadır. Upgrade amaçlı da uygun olan sistem için istediğim fiyat: 540TL'dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 sadece ekran kartını alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 --Satıldı.-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 kaça sattın merak ettim. 540 falan yani hayal gibi geldi bana. 300 civarı şu sistem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 300 de mezarcilarin hayali olabilir belki de makülü 400-450 arasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 evet ya 300 tam mezar sıtayla olmuş tüm gün dhaber gezmekten. ramlere saygısızlık olur. 400-425 civarına çıkıyo şu sistem dh ikinci elden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 dh ikinci elden sistemin kaç lira ettiğini bulmak için teker teker parçalara mı bakmak lazım kaç lira ediyo diye yoksa şu kadar eder diyen bi sistem falan var mı fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 DH hala ayakta mı? En son dükkan satıcılarının account sayısı, normal ev kullanıcılarından fazlaydı çünkü. Etraf reklam kaynıyor. En son tavsiye alıcağım yerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 dh zaten tavsiye alıcak/satış yapıcak yer değil dh den alış yapıcaksın :> ve öyle sistemin fiyatını söle diye bişey yok tek tek pc componentlerin sayfalarını açınca zaten her spesifik parçanın direk fiyatını bulmak 5-10 dakka. satışı gelip patide yapıcaksın. ya da dh de satıcaksan mezarcı proof yelegini giyeceksin elbet ihtiyacı olup alan çıkar orda da. ama evet çok fazla 2. el pc satıcısı esnaf kaynadıgından orda geneli ucuz alır pahalı satar. işini bilen de gider 1/4 fiyatına 2 aylık ekran kartı alabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 1/4 fiyatına 2 aylık ekran kartı distirbütör garantili mi yoksa hırsız garantili mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 BabacumMostors said: 1/4 fiyatına 2 aylık ekran kartı distirbütör garantili mi yoksa hırsız garantili mi? Abi 1/4 nedir harbiden, yeter artık şu "HINCAL ULUÇ MODE ON" formatından bi çıksak ne de güzel forumumuz var diyecemde, herkes hem donanımdan , hem futboldan, hem basketboldan anlar, hem gitar hem bateri çalar, ayda 30 kitap okur, tarihi yapayıp yutmuştur, birde 10 ülke gezmiştir modundan vazgeçince süper olucak. Edit : Yukarıdaki özelliklere artı olarak feci gözleme yapıyorum. Beni pati halkından ayıran en önemli özelliğimin bu olacağı aklıma gelmezdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 ben büyük umutlarla yazdım o mzesajı bu arada varsa 1/4 fiyatına ikinci el sistem toplamaya başlayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Deathblade said: Abi 1/4 nedir harbiden, yeter artık şu "HINCAL ULUÇ MODE ON" formatından bi çıksak ne de güzel forumumuz var diyecemde, herkes hem donanımdan , hem futboldan, hem basketboldan anlar, hem gitar hem bateri çalar, ayda 30 kitap okur, tarihi yapayıp yutmuştur, birde 10 ülke gezmiştir modundan vazgeçince süper olucak. ironik olmuş mesajın. bundan yakınmışın, beni tanımadan bana giydirmişsin. sen de herkesi bilir insan sarrafı olmuşsun bi anda. normal insanlar, 1 bilgisayar alır 3-4 sene kullanır, arada belki 1 parça alır, parça satmayla uğraşmaz, haliyle fiyatları bilir/bilmez. ben senede 3-4 sistem alıp satıyorum. 20den fazla parça alıp satıyorum. haliyle bunun fiyatını gelip bana soracaksın, mantık çerçevesinde olanı bu. ben de hergün alınabilen fiyatı yazıcam sana. ben şu sistemi 540'a satamam satmaya utanırım mesela. babacum 2aylık 1/4 fiyata distributor garantili parça 30iq üstü bi insan satar mı sence allasen? 22" samsung sattı mesela adam 1aylık 70tl ye. 15 dakka ile kaçırdım. gidip bunda distributor garantisi arayamazsın. garanti önemli olabilir tabi mesela, oc yapacagın parça vardır bozulma (aa bişey oldu buna diyip değiştirme) ihtimali olan, o zaman 3/4 ü fiyatına alıp gocunmıycaksın falan. piyasa bu yani, piyasa gittigidiyor/donanımhaber'de oluşuyor patide değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 1/4 fiyatına parça varsa istiyorum o zaman.. hırsızdan garantili olsa da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 o zaman bi zahmet gidip 2 gün donanimhaber 2. el bölümünü takip ediceksin alıcaksın hangi parçayı istiyorsan, ya da avcunu yalayıp foruma şekil yaptıgında kalıcaksın. ekmek aslanın ağzında malum. sana bişey ispatlama zorunlulugunda hissetmiyorum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 hadi sana bi pati oldugun için tavsiye ; satıcını iyi seç dolandırılma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 ya ben bu arada ciddiyim ehe 6850 bulabilri miyim? böyle 3-4 aylık olsa da olur hani DH bilmiyorum ben hiç oradan alışveriş yapmadım.. eve gelen koliden ponza taşı çıkmasın da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Dostum dur şekil yapan insan benim Babacum cidden almak istiyor :) Birde şu " 22" 1 aylık 70 Tl "'lik monitorun linkini atabilirmisin, neyin nesidir, ne ayaktır merak ettim. Millet ne yorum yazmış, kaçak mıdır, yurt dışı mıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 haha böyle "ya bsg 1/4 ü fiyatına" modunda olunca hiç alıcı gibi gelmedi. 6850 çok yeni haliyle çok zor oraya henüz düşmesi. 48xx 58xx gtx295 460 285 bulunur ordan. monitörü satan da diyarbakırdandı 2 hafta kadar önce garantisiz kutusuz, haliyle bi yerden çalınmış olsa gerek. 100tl den koymuş ciddiye alan olmamış 70tl demiş 10 kişi aramış, ilanı koyduktan 15 dakka sonra aradım satılmıştı :s VER HESAP YATIRIYOM diye aradım ama içim gitti yani. al sat 24" 2. monitör çek eve oturdugun yerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 24 mü 22 mi ? Birde link makbule geçer, 9-10 yıldır DH'a üyeyim, bu kadar aşırı bir fiyat düşüşü görmedim ordan merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Sana da iyi geceler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 ıyı guzel dıyorsun 70 100 e monıtor bunu alınca sana kargo ıle gondermıyormu bu adam .Adresın damalı essek moduna gecıyor . Hırsızlık malı aldıgında hırsız gıbı muamele goruyorsun polıs tarafından . Yok ben netden aldım yok su bu adamlar hıc dınlemıyorlar . Kadıkoyde ayak ustu felan al nasılsa 1 kez senı gorur ama bu netden kargo ıle gonderım hırsızlık malları fena tehlıkelı olay bence. Arkadasların basına geldı de bole bı olay yazım dedım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 @baal eğer dediğin gibi bu işten çok iyi anlıyor olsaydın teker teker parçaları toplasan 600 civarı bişey ettiğini görürdün..o kadar 2. el aldım sattım diyosun da şu sisteme rezil alan demen asıl saçma olan şey.. ortalama bir sistem sonuçta ve kaldırmayacağı pek oyun yok.. bu arada kaça sattğımı merak etmişsn HDD hariç 500 liraya sattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar