soulberry Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 mesela elimde bi film var, avi, mkv, mpeg filan. bunu dvd'ye yazmak istiyorum. dvd player'a taktığımda direk oynasın vcd gibi; ama görüntü doğal olarak daha güzel olacak vcd'den. yani menü vesaire istemiyorum. nasıl yapabilirim? nero'yu biliyorum da, çok karışık bi program. sadece bunu yapmak istiyorum ben. bi de altyazıyı filmle birleştirmenin yolu nedir? ya da birleştirmeden dvd'ye atsam gösterir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Genelde alt yazı ile film ismi aynı olunca çalışıyor, olmazsa encode programları var. Her dvd ye yazdığı video tipinin görülmesi de oynatıcının kabiliyeti, bazısı her şeyi oynatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 o ondan bahsetmemiş. avi mkv falan bunlar kendi formatlarında çalışmayacaklar. sen onları dvd formatına yani mpeg2 ye çevireceksin. tabi bunu elle yapmayacaksın ya da herhangi bir converterla çevirmeyeceksin. alıcaksın veya indireceksin bir adobe encore ondan sonra internette bulabilecegin çok basit 1-2 işlemle elindeki videoları dvd haline getireceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar