Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Antalya Köpek Olayı (ödüm Patladı)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkaaşlar dün sabahın 4ü fln, biz arkla cafeyi kaptmış uo kasıoz, nese ark geldi motorla (scooter) hade gell 2 tur atalım dedi bende oke dedim atladık nese (bu arad bilen bilir mekan konyaaltı liman mahallesi :) ) Nese biz gidioruz bi km sona döndük böle baya ıssız bi yerden sonra yavaş yavaş gelirken dirden yol kenarından bir köpen nasıll havlayarak gelio, tabi önce dedik uzaktadır biza havlamıyodur ama köpek ışınlanır gibi çalılıklardan bir attı kendini motorun yanına biZ felç geçirdi köpe deli gibi havlayark koşuyo ben arkadaşa iice sarıldım baba bas bas bas die barıorum o sırada da tam keskin dönüş var mahalle içine ordan dönmek için baya bi hız kesmek zorunda kaldık, köpek acayip koşuo tazımıdır nedir ve tamamen dellenmiş vaziyette, arkama baktıımda kocaman aazını gördüm popomum dibinde allahh die bi baardım ben arkadaşa döndüm baba baaaaaaaaaas basssssssss, ark yattı öen bende üsyüne nası basıoz, scooterın göstergede kırmzıı ışık yandı SPEED oılayı devreye girdi yani hız kescek b,irazdan alet, ebn ecel terleri döküm köpek arkamda hiç yavaşlamadan koşu tam dibimde yaa, ark da baarıo EKŞIN EKŞIN EKŞIN, ulen gitti dotum olum bassss, nese daha bi 300-400 metre gitti köpek bıraktı peşi,mizi çünkü bizim mahallenin köpek çetesinin yanına ulaşmıştık, onlarda sesini duyunca yaratıın hemen 5-10 köpek toplaşmışlar yanşlarına gelince raatladık hemen bizi siz gidin bilader biz halledreiz der gibi bi selamladır biz vınncafeye, geldim elleim tirio bi sigara yaktım oturdum lece bi 15 dkka :) offfff ne olaydı yaa...[signature][hline]AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz
Birine onu sevdiğini söylemek istiyorsan, bunu o an yapmalısın!

[Bu mesaj Dragonmax tarafından 29 Ağustos 2004 19:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ee..demekki neymiş ?

Scooter --> Yamaha olsaymış bunlar olmazmış..[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik Birliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Ferrero,Neronn,_Dalamar_,Raistin...
[/spo]

| Paticik KO Moderator | Dead Winter Reigns |[b]
Sabırlı bir insanın öfkesinden sakının. |Bloody|[b]
[b]E-Mail:
[email protected] | ICQ: 124744
Mesaj tarihi:
banada böyle birşey oldu birkaç sene önce.. arkadaşın evine gittim 3 arkadaş arka tarafta basket sahası var basket oynicaz bismillah dedik gittik sahaya.. orda bi ev var duvarı var 3 tane kangal hav hav havlıyo ve duvarı aşmak için zıplıyo.. bız dedık çıkamazlar nası olsa, başladık oynamaya.. aradan 10dk geçti köpekler hala havlıyo(çünkü arkadaş daha önce sataşmış onlara) bi baktık bitanesi atladı duvara zar zor cıktı dudu orda biz bakıyoruz bu sefer diger ikiside çıktı havlaya havlaya bızı kovalıyolar. tabi bende göbek var dier 2 arkadaşta yok onlar kaçtı direk. ben baarıyorum "laaaaaan alicaaan ölücem kurtar!!" diye.. bende hayatımın deparını attım herhalde yani nası attım bilmiyorum arabaların parkettıgı bıyere kadar kostum yanı bınanın yanı ama kopekler hala kovalıyo 1-2metre var aramda yanı, 20-30cm yukseklıınde çit gibi birşey vardı parklarda onur hani yuksek degıldır kaldırımın yanında olur o tarz bişey vardı ona bastım bi arabanın ustune uctum yapıstım arabaya, cama bı adam cıktı korkma bısı yapmaz falan dıo hoşt moşt dedi kovdu köpekleri.. allahtan arabaya bişey olmadı:-P ama ecel terleri döktüm yani.. :horace:[signature][hline]çiptek: ne içtiniz?
arkada$: herşeyiöarghhh
Mesaj tarihi:
ehe arkadaşlar, bisiklet, motorsiklet, ya da yaya, eğer köpek sizi kovalayıp havlıosa, siz de ona bağırıcaksınız, aynen kaçıyo (kaçmasa da hareket etmeyi kesio mesela, duruma, sizin bağırabilme cesaretinize göre falan)[signature][hline]wastiee | PHPNotepad
Mesaj tarihi:
said:
wastiee, 29 Ağustos 2004 19:48 tarihinde demiş ki:
ehe arkadaşlar, bisiklet, motorsiklet, ya da yaya, eğer köpek sizi kovalayıp havlıosa, siz de ona bağırıcaksınız, aynen kaçıyo (kaçmasa da hareket etmeyi kesio mesela, duruma, sizin bağırabilme cesaretinize göre falan)

Evet çok doğru söylemişsin. Aynen öyle. denendi kanıtlandı [signature][hline]:."Earth and Fire! Heed my call!zuhaha.cjb.net
Mesaj tarihi:
bir diğer taktikte diyelim bir köpek koşturuo size..hemen yere yatın..duruo..bakıo size ve geri dönüyor..köpek sizin ondan daha aşmış bir yaratık olmadığını anlayınca vaz geçiyor[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
Mesaj tarihi:
said:
Delanoresse, 29 Ağustos 2004 21:04 tarihinde demiş ki:
kopek ceteleri en buyuk korkum, bi keresinde yaklasik bi 15-20 tanesi kovalamisti beni, indiana jones gibi hareket halindeki servise atlamak zorunda kalmistim.

pauhahauhuauhauhauh

valla geçen haftalarda gece 4 falan arakdaşlardayız.. işte birmizin gitmesi gerekti evide hemen 20 metre falan çıktı bu.. 2 dakka geçti geçmedi telefon çaldı bizim cep
bi açtık bi ses nefes nefese
"laaaaaaaan köpek kovalıyo lan gelin yardım edin"
adam koşarken tlefon açmış kaydırıyo :D
biz altımıza işedik çıktık 2 kişi (biri ben) adamı eve bırakıcaz böle sessiz sessiz yürüdük abi bide evlerinin altında garaj gibi yerler var kap karanlık hiç gorunmuyo işte biz parmak ucunda böle 5 metre kaldı biz sen git bakıyoz dedik donduk arkamızı bekliyoz bu girdi biz vın geri eve =) ama baya tırsmıştık arada yapılan bi kaç eşşek şakasından bahsetmiyom tabi yok köpek koşun bileme ne :D[signature][hline]Boo
www.willow.gen.tr
Mesaj tarihi:
Daha oncede dedim Hawlayan Köpek Isırmaz :lol:[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik ßirliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Neronn,_Dalamar_...
[/spo]
Mesaj tarihi:
bi olay da benden:
köyde bisikletle geziyodum bizim küçük (ufak) bi köpek var o da takıldı peşime
beraber geziyoz
neyse dönüşte komşunun köpeği (kan davalısı) ile başladılar karşılıklı havlamaya (karşıdaki köpek:kangal) havladıkça bizim köbek benim arkama saklandı ve komşunun köpeği bana geldi
bende havlayan köpek.. misali durdum bekliyom
ama köpek geldi (tabi bende ufak ufak terler başladı)
ve bacağımı ısırdı.. (o kadar uğraştı hayvancağız ama koparamamış)
akabinde beni hastahanede 1 gece yatırdılar.
bi de devamında kuduz aşıları var tabiii :)[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
Mesaj tarihi:
EHeheh superdı ya
arkadaşın bagırması cok acaip vede komık geldı bana
EKŞIN EKŞIN EKŞIN sen orda can cekısıosun kusura bakma guluyom :-)[signature][hline] The Truth is out There

Mesaj tarihi:
antalya ve meşhur kuçuları ;)=

beldibi çıkışından çaltıcak koyuna kadar arkama bakmadan gaza bastığımı biliyorum ben. bilmeyenler için yaklaşık 7km fln. ruh hastası kuçu yüzünden tünelde kamyonla pişti oluyoduk az daha...[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
Follow the energizer tav$ani
Mesaj tarihi:
O salgıladıgın adrenalının kokusunu sevmıyo kopekler ondan saldırıyolar cıddı bu[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. .
Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
mostar köprüsü mü

====================
hatalıysaMSNarayın:[email protected]

Mesaj tarihi:
said:
wildpervert, 29 Ağustos 2004 21:56 tarihinde demiş ki:
bunu biz biliyozda bakalım köpekler biliyo mu =))

eheheheh :)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
Follow the energizer tav$ani
Mesaj tarihi:
Haha ben bizim bir gün otoparka girdim. karşı apartmanın otoparkına küçük bir giriş var. Arkadaştan kaçıyodum. O yola bi daldım. Koca bir alman kurdu simsiyah üstüme doğru bi koştu ama dehşt hızla.. Sağım solum duvar.. Arkaya koşsam yetişemiycem. Var gücümle (bizim küçükkken köpeklere söylediğimz laf) DEYTITISSSSSSSSSSSS diye bir bağırdım. Köpek aniden durdu. 2-3 adam geri geri yürüdü. Sonra geri gitti...
Bütün köpek kovalamalarından, onlara bağırarak kurtulmuşumdur bu şekilde..
[signature][hline]

[Bu mesaj nedanko tarafından 01 Eylül 2004 19:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
BlaCk_DmC, 01 Eylül 2004 19:41 tarihinde demiş ki:
EHeheh superdı ya
arkadaşın bagırması cok acaip vede komık geldı bana
EKŞIN EKŞIN EKŞIN sen orda can cekısıosun kusura bakma guluyom :-)
gül cnmm, biz de düşündükçe gülüos ehehe..[signature][hline]AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz
Birine onu sevdiğini söylemek istiyorsan, bunu o an yapmalısın!
Mesaj tarihi:
Ben 6-7 yaşında falandım herhalde, arkadaş yerde plaka buldu, "hadi karakola götürelim" dedik. 4 kişiydik galiba, ben, arkadaş, ablası ve kız kardeşi.
Neyse, yürüdük biraz, bir tane köpek çıktı, kovalamaya başladı bizi. Apartmana kadar koştuk :) Kızlar zaten acaip paniklediklerinden biz de moral olarak çökmeye, geri kaçmaya meyilliydik zaten :)
Sonra birkaç kere daha gittik, geri geldik :) pek de ilerleyemedik :) hatta arkadaşın kardeşi ağladı :)
Plakanın sonunu bilmiyorum ama karakola götürmediğimizden eminim :) (yıllar geçmiş aradan, hatırlamıyorum cidden)

Yahu ne kadar çok smiley kullanmışım
[signature][hline]Fecondation under control of the King

[Bu mesaj W3r3wolf tarafından 01 Eylül 2004 19:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ben koşarken arkamdan köpek geldi bacaklarımın arasına girdi çelme taktı ben yerle bir oldum. Eheh. Anlamadığım şey sahibi olan kız ooh ooh iyi olmuş dercesine karnını sıvazlıyodu. :) Sonra köpeğe araba çarptı ben kıza koştum ooh ooh yaptım kızın abisi daattı beni ben yine yerle bir. Küçüktük tabi :) Acaba...?[signature][hline]I dream of sweet dreams. I need to sleep. I just want to sleeeeeeeep..
-Houston. Bi sorunumuz var.
-Nedir yiğidim.
-Uyumam lazım houston ama uyuyamıyorum.
-Bi ayran yapıyım yiğidim uyursun Teknodermafasikülastik ayran magnifallkompressörleri çalıştırın. Yiğidime kendi sinyallerimle ayran yapcam
Mesaj tarihi:
gecmıs olsun walla ucuz atlatmıssn bide sizin kopek cetesi kac kislik bizmkiin getirlmde bi gorelm kim daha guclu ehueh=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

• Yeni Oluştur...