AKINBOY Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 BAZEN BİR HİS GELİYOR VE CAMDAN BAKIP TÜM İNSANLARI ÖLDÜRMEK İSTİYORUM. ÇÜNKÜ İNSANLAR KÖTÜ VE ACIMASIZ, BU DÜNYA KARANLIK BİR DÜNYA VE HAYATLARIMIZ BİRER MEZARLIK. BİLİYOR MUSUNUZ BENİM EN İYİ DOSTUM KÖPEĞİM IHLAMUR'DUR. ÇÜNKÜ O ASLA KÖTÜLÜK DÜŞÜNMEZ. İNSANLARDAN DAHA İYİ KALPLİDİR. İNSANLAR YAPTIĞINIZ İYİLİKLERİ UNUTUR AMA IHLAMUR KENDİSİNE VERDİĞİM BİR TAS YEMEK ARTIĞINI BİLE UNUTMAZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 anam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Ne tür bir silah kullanmayı düşünüyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 haklısın agali! kapattım ama bunu. üzüyorsun çünkü bizi caps açık yazınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 VUHU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar