razzo Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 t li bişeydi gerçi bu bölgede oturup da yeni araba alan herkesin plakası t ile başlıyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 benim aynalar ve tavan siyah. oyle ayirt edilebilir. yakinda arkaya trollface falan koyucam asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 hahaha, gti yazısını falan soktur ama, oraya yapıştır bi siyah trollface :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 ABT chip cikmi$. Demek ki 7sp dsg 300nm kaldirabiliyor. Milltek de onumuzdeki haftalarda catback ve turboback leri sati$a sunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 yazılım dısında bi fark var mıydı ki motorda? belki dizilim ve bulundugu hacimdeki konumlanmaları dısında. roccoların 160lıklarına abtnin garantili 210hplik yazılımı vardı, dsgye uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 ya 7 ileri dsg nin kaldiracagi max guc 250nm deniyordu. abt chip cikinca guvenim tazelendi, zira garantili olarak yaptirilabildigine gore, demek ki dsgnin sorun cikartma olasiligi cok az, ya da yok. yoksa revo falan 4-5 ay once cikartmi$ti yani. $imdi gidip gonul rahatligiyla revoda ciplettirebilirim =P roccoda 6 ileri degil mi dsg? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 yok yahu aynı 7 ileri kuru dsg, 1 bucuk seneden fazla oldu nerdeyse abtnin chipi cikali scirocco icin. ama ben gene de revodan tırsıyorum biraz, abt icin de araca bi sikinti olunca yazilimi silip almanyaya yolluyomus dogus diye bi duyum vardi. yani garantisi sadece dogusun o sikintiyi almanyaya yedirecegi konusunda, yoksa araca bisey olmayacagi konusunda degil anladigim kadariyla. feci pahali bi de abt :S 2200 lira falandi. revo 900 superchips 900 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 2200€ da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 haah kesinlikle degmez ya 4.5 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 tek merak ettigim milltek turbo back'in fiyati =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 1300 euro olur muhtemelen, scirocco için öyle zira :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 ha tabi komple kit degil bu dedigim sadece downpipe :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 sdf bak biri satiyo rocco icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 bu arada spor cat arada temizlenmesi gereken bir sistem mi? bi yerde okudum sanki oyle bisey ama sacma geldi biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 evet biliyorum o ilanı, 2700ken gormustum fiyatını. hahahahahaas.ktr diyip geçmiştim bi arkadasim satiyodu kendisininkini, milltek gene, 1000 liraya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 bugun uzun yol yaptım 2. defa. bu sefer dsg yi spor moda alıp oynadım. baya iyi ya ara hızlanmalar falan. arac sollamak baya rahat. cok eglenceli. 40 litre 637km yol yaptı. 250 si falan şehir içi, uzun yolu ise hız limitörlü 90 100 arası ayagı gaza degmeden kullandım. cesme otobanında hız denemesi yaptım 6. viteste 205 falan gordu, 7de 225 e ulaşırdı heralde. sanki daha az yakmaya başladı gibi.. bi de komik bi olay var. araba spor modda motorun sesini arac icine veriyomuş. golf gti ve golf R da da var aynı ilginç durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 100km de 6.2 lt çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 7 vites çokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 7. vites elzem, ozellikle sehirler arası icin 140la 3bin devir yapıyo rocco, hem feci gurultu, hem de yakıyo malesef de 6. vites limitöre mi girdi ki 205 oldu? 230lara rahat cıkabiliyodum ben yazılımdan once? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 yok ya ben basmadım 200 uzeri. çıkardı yani rahat. bi de olay sport modmuş ya. çok iyi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 sdfsfs hız denemesi diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar