hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Napolyonn said: Rynza said: Hrant Dink iyi ki öldü, Uğur Mumcu keşke yaşasaydı inşallah senin de bi sevdiğin ölür ömür boyu unutamazsın acısını............ boş adam. bundan böyle konu dışında aktif olmayacağım boş boş işler şu lafa bak ya durduk yere sinirlerimi oynatıyorum.... ilk kez napolyonnun yazdığı bir şeye tamamen katılıyorum. (garip) hrant dink iyi ki öldü diyen bir adam da niye hala burada tutuluyor oda garip. birde ergenekon falan demiş napolyonn da orası saçmalık tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 şu adamın adının hep bir üniversiteye verilmesini istedim,bin tane üniversite açıldı sacmasapan isimlerle birisi de cıkıp demedi ugur mumcu ismini verelim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Napolyonn said: köy enstitüleri belki köyden kente ayarsız göçü önleyebilirdi.. öyle olsa çok iyi olurdu çok güzel iyi olurdu eyyorlamam bu kadarrr. asıl amaclarından biri arka planda doguda bugun hala sürmekte olan toprak agalıgı / feodal düzeni yıkıp toprak reformunu başarmaktı,adnan menderes ve onun gibiler sayesinde bugun hala meclisin 1/3 ünü para verip oy alan adamlar dolduruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar