Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 şurda x ve y yi neden döndüremiyorum, nası yapmak lazımdı? public class hadi { public static void main(String[] args) { double x; double y; double[] myList = new double[2]; hesap(x, y); myList[0] = hesap(x); myList[1] = hesap(y); System.out.println(myList[0] + myList[1]); } public static double hesap(double x, double y){ double angle=Math.random()*2*Math.PI; x = Math.cos(angle)*3; y = Math.sin(angle)*3; return x; } } Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 bu nooba yardım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 yannız baktımda şimdi, java bilmiyorum ama baya bi garip olmuş kod. hesap(x,y) demişin sonra tek tek hesap(x) hesap(y) demişin. onun yerine hesap fonksiyonunda return x in yanına bi de return y desen sonra hesap(x) hesap(y) yi silip sadece x ve y yazsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 evet harbi çok saçma bir şey olmuş ilki. çözdüm nası olacağını public class ooo { public static void main(String[] args) { double angle = Math.random()*2*Math.PI; double[] myList = new double[2]; myList[0] = hesap1(angle); myList[1] = hesap2(angle); System.out.println("x:" + myList[0] + " " + "y:" + myList[1]); } public static double hesap1(double m){ double x = Math.cos(m)*3; return x; } public static double hesap2(double n){ double y = Math.sin(n)*3; return y; } } Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar