yav Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=-UjZL-iPjgk türkçe sözlü olması daha iyi ama ne kadar olabilir ki böylesi zaten...8-) ing. de olur yani tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 yasar kurt ve bilimum sarkilari; anne, dostum dostum, ruhum vb. mavi sakal - iki yol pilli bebek - siyah beyaz kramp - gitme, sen ve ben (diger sarkilarina da bakabilirsin) murat köseoglu - esirin olsam cenk eroglu - ben yagmurda dogdum hardal-unuttum (pek deil ama yine de iyidir) bora ulusoy - asla geri dönme pek istedigin gibi olmayabilir ama eskilerden bunlar geldi aklima. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 serdar oztop un yeni albumune bi goz ativer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Ayna - Ölünce Sevemezsem Seni Bundan daha büyük türkçe ballad yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 vaniLLe said: yasar kurt ve bilimum sarkilari; anne, dostum dostum, ruhum vb. mavi sakal - iki yol pilli bebek - siyah beyaz kramp - gitme, sen ve ben (diger sarkilarina da bakabilirsin) murat köseoglu - esirin olsam cenk eroglu - ben yagmurda dogdum hardal-unuttum (pek deil ama yine de iyidir) bora ulusoy - asla geri dönme pek istedigin gibi olmayabilir ama eskilerden bunlar geldi aklima. oha emeğe saygı +1 yutupta playlist yapıp dinleyeyim bir ara bu listeyi ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar