Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Yahu arkadaşlar benimki halen gelmedi (Sonuç belgesi değil, yerleştirme belgesi) ve Osym.gov.tr açılmıyo bende. Acaba ne zaman geleceğini bilen var mı bu belgenin?[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 OSYM hattı? (No'sunu verebilecen mi?) İşin kötüsü ben Samsun'dayım şu anda ve İstanbul'dan kargoyla gönderilecek belgeler, sonra da burdan Maraş'a yani işim uzun olduğundan erken gelmesi lazım. Eylül'e de girdik ben "yusuf yusuf" halindeyim şu anda. Ne zaman geldi senin belgeler?[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 bana geldi ama üniversiteden de kağıt geliyormuş o gelmedi[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Benimkide haal bir sır. Ama biliorum sonuçları diye takmadım pek. Bende Eskişehir'den gelecek belgeyi bekliyorum.[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Sonuçları bilmekle ne alakası var abi, kaydolurken bu belgeyi yanında götürmen lazım yoksa kaydolamazsın. Bu arada okuldan gelecek belge nedir? Ne işe yarar?[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar