Bella Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 imkanın varsa yap. ben de çok istiyorum böyle birşey. hersene farklı bir ülkede yaşamak böyle. ama 1 sene olacak, çok güzel olurdu. kültürel özelliklerini yakından görürsün bayramlarını kutlamalarını beraber tadarsın. mükemmel valla. böyle bir hayalim var ama gerçeğe nası dökerim bilemiyorum. yabancı bir erkek arkadaşım var onla evlenebilirim aslında sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 en kolay yolu, enternasyonel sirkette ise girip, seni diger ulkelere gondericekleri bi pozisyonda calisman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 barbu said: artık çifte vatandaş olunamıyor dimi? yani illa 1 tane seç diyorlar. yok olunuyor. sadece almanya kaldırdı sanırım. ben mesela hem türk hem bulgar vatandaşıyım, mis gibi. vize derdi falan yok çok kral iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 evet de anne ya da babanin gavur olmasi gerekiyo cifte vat. icin benim bildigim kadariyla. almanyada öyle yani, yasak artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Abi bug abuse yapıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 yazin ulkemize gelen ecnebi bagyanlarin biriyle evlen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 o da eskisi gibi kolay degil. ablam alman vatandasi kocasi türk, sonradan kendisi basvurdu alman vatandasligina, hala devam ediyor islemler. evlenince vatandaslik alma geyigi yok artik yani. avrupa ülkelerinde böyle en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 vize icin dedim zaten yoksa benim kuzen de bg vatandasligi alamadi hala evleneli 5 seneyi de gecti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar