Manticore Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 bana biri php ile forum yapmayı anlatabilir mi?hangi yerden site alıp oraya php yi koyacaz nasıl koyacaz falan.[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 burada anlatamayız cok uzun ve adım adım ilerlemen lazım.bunun için bi sürü site var. hem hazır paticik forumlarımız varken sen neden yeni bi forum yapacaksınki ugrasmaya degmez :P[hline][i]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erhanugur Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 php forum modulu için ---> www.phpbb.com Hazır site ve siteyle birlikte içinde bir çok modül bulunduran (forum da dail) phpnuke ve postnuke seçeneklerini gözden geçir işine yarar. www.phpnuke.com www.postnuke.com www.turknuke.com[hline]ExOrCisT_____________________________ ;-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar