Wayne Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 abi baydim 2 gunde.. elemanin biri geldi butun pro itemlari verdi 3k hp 25k def oldu, belliki millette sikilmis item dagitiyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Barathrum said: İlk kez oynuyoruz ondan baya bir eğlenceli geldi :D said: 28 May 2011, 07:29 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ilk defa oynayacak insanları merak ettim acaba yaşları kaç? 70-80'li mi yoksa 90 sonrası nesil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 26 yaşındayım.Baydı zaten bıraktık.Yıl olmuş 2011 çekilmiyor 3.günden sonra.D3 bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 d3 gelmeden bi girip oynamak lazımdı zaten ben ondan daldım d3 icin baya bi gaz verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 tekrar başlayalı 5 gün oldu, level sistemini çözmüşler bot olayını çözmüşler. 5. gündeyim tal rasha set bir sürüde runewordler level 90 sorceress oldu. öle eskisi gibi abanmaya gerek yok. Keyifi aynı sene 2011 olsada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 level sisteminin neyini çözmüşler? bot olayını çözmüşler derken ne kastettin bi de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 bunca zamandır ne botlardan haberim vardı nede hızlı level alma sistemi hkakkında 5-6 yıl onceden bahsediyorum tabi, hell rush +cow yapardık. şimdi durumlar değişmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 evet oyunu bozan şey runewordler bana kalırsa. barbarımın elinde last wish ve grief phase bladeler var, oyunda physical immuneleri bile kesiyorum überler çerez. o yüzden sıktı oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 diablo 2 çok bozdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 çok mu bozdu? yeniden başlanılmaz mı şimdi? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Ben 2 gün önce tekrar başladım beni rushlayacak arkadaşlar arıyorum. Ayrıca bu adamlar rare item set item drop rate'i mi düşürdüler? Abi bir tane bile adam gibi itemim yok lvl26 palamın elinde hala 1-10 vuran club var vay arkadaş magic find bastım abandım bana mısın demiyor el atın bana bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 hantirsbov elimizdee longsivort belimizdeee biz gideriz darkvudaaahey daaaarkvuuudaaa neseli amazon sarkimi sizlerle paylasmak buyuk bir zevkti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar