Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ses kaydı yapmak için

ghost_boo

Öne çıkan mesajlar

Selam. Ben evde kayıt yapmak istiyorum. Böyle çok çok iyi bir kayıt olması gerekmiyor ama hafif temiz olsun istiyorum tabi. Şimdiye kadar yaptığım kayıtları unutmamak için mp3 player'la yaptım kolay bi şekilde, ama bilgisayarda kayıt yapmak istiyorum artık.

Masaustu bilgisayar ve laptop var ama Masaustu İstanbulda duruyor. Ona bir ses kartı almak gibi planlarım var bir suredir ama zaten ben İstanbulda değilim şu anda.

Dolayısıyla laptop'ta kayıt yapacağım bir sure. Bunun için mikrofon falan'ı geçtim , hangi programları kullanmam daha iyi olur?Hangi program ne işe yarar?

Onun dışında ses kartı almak istersem , hangi modeller hangi markalar daha iyi , fiyatları nasıl? Bir suredir soruşturuyorum etrafa ancak ses muhendisliğinden zerre anlamıyorum , böyle guzel guide olabilicek birileri ya da bir siteler mevcut mu? Başlangıç seviyesi falan için.

Bir de klavyemi laptop'a bağlamanın bir yolu yöntemi var mı? Böyle normal dandik mikrofon girişi var pc nin. Ordan bi şekil yapabilir miyim ki? Yapsam bile ordan kayıt için hangi program gerekir vs vs...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...