Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

USA'da duruşma

manve

Öne çıkan mesajlar

BonePART said:

arabada bisi war mi diyince yok diyip aramasina izin vermemek gibi bi sansiniz war sairim
arada stumbleda cikiyo bole
polis arabanizi aramak isterse
evinizi aramak isterse diye linkler
aynen boyle.

hata, arama izni olmayan polise arabanizi aratmaniz. bundan sonra aklinda olsun, evine gelen veya arabani durduran bir polis iceriye girmeye yeltendigi anda "I don't give consent" dedigin an dunyalar duruyor, herifin mahkeme izni getirmesi lazim onun icin. herifin kapiyi acip iceri girmek gibi bi hakki yok. otla baglantinin kesinlikle olmamasina dikkat et, o bas agritir biraz. gerci hangi eyalettesin bilmiyorum, mesela Massachusetts'de sadece kullanacak miktarda ot bulundurmak yanlis yere araba parketmekle ayni ceza seviyesinde. Ama eyaletten eyalete cok degisiyor.

acik alanda alkol icmekten bisey olmaz merak etme. sen yine de guzel bi avukat tut ama isci vizesi icn bekliyosan, araba acik alan degil falan filan diye kurtarir seni.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Evet sonunda, duruşma sonuçlandı, sırf elimde alkol var diye 2 celse sürdü diye ayrı bir başarı olarak görüyorum bunu sdfs.

2 hafta önce gitmiştim ilk duruşmaya, baktım hakim para cezasını kitlicek bana, adam ya community service olaylarında 16 saat çalışırsın ya da mahkeme masrafı olan 165 doları ödersine getirdi lafı. Sonra bu heriflere ne kadar sokarsam kardır diye, tercüman istiyorum, anlamıyorum dedim. Hakim baktı baktı, tercüman bulabilir miyiz şu an diye sordu sağındaki çok bilmiş takılan lavuğa, o da şimdi bulamayız dedi. O zaman 2 hafta sonraya erteliyorum dedi.

Bugün gittim aynı şeyleri gene söyledi, dedim ben çalışmak istemiyorum, neyse öderiz artık dedirttim tercümanıma =). Onlar da bana 165 doları kitledi bir güzel. Tek duruşmaya 165 dolar vereceğime, 2 duruşma bi de tercümana 165 dolar vercem şimdi eheh. En azından sayemde bir ablamız 2 saatlik tercüman ücreti alcak bu lavuklardan =)
Sosyal ağlarda paylaş

Norak said:

ayrıca

olitere said:

''get out of car and put your hands over the car'' ne abi

bunu yapmaz isen vurma yetkileri var çoğu eyalette, ama genelde tazer şeysiyle indiriyorlar pencereden zaplayıp.
arabada kal dedilerse de çıkamazsın, ellerin direksiyonda bekleyeceksin, gene indirebilirler. evet eller oynamayacak bi yere.

Ellerini direksiyondan ayırdığın anda USA polisin vurma yetkisi var demişlerdi de ziktir demiştik
Bizim burda trafik cezası için polis dövüyolar
Adamın sana ateş etmesi için öncelikle fiziki kuvvet,sonra job sonra biber gazı sonra havaya 3 el ateş etmesi lazım en son ayağından vurabilir .d
edit:rerere
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...