md5 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 yaklaşık olarak 2 hafta içinde ikisini de yalayıp yutmam gerekiyor. Mümkünmüdür hangi kaynakları önerirsiniz. SPSSnin kendi içindeki tutoriali yeter mi. Access biraz geriyo beni. Access kısmı değil de Excel ile bağlantı kurma kısmı. Daha önce hiç yapmadığımdan olabilir (:. VBA mı kullanıyoruz bunun için. Eğer öyleyse 4ünü de öğrenmem gerekir 2 hafta içinde. Challange Accepted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 SPSS'i yalayip yutmak demek istatistigi yalayip yutmak demek, istatistik uzerine doktora yapan yuzlerce adam oldugunu dusunursek o mumkun degil. eger istatistik konusunda cok iyi bir temelin yoksa iki haftada anca bir iki analiz yapmayi ogrenirsin. linear regression, (m)anova filan yapar, analiz edersin. access icinse sql gerekir sadece, excel baglantisi cok kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spss Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Dokuz Eylül Üniversitesi İstatistik Bölümü son sınıf öğrencisiyim. 3 ay sonra mezun olacağım. Birebir olarak bölümümle ilgili yaptığım stajlar dolayısıyla alanımda oldukça deneyimliyim. Birçok tez için veri analizi yaptım ve raporladım. Birçok projede yer aldım. İzmir'de ikamet etmekteyim. Ancak diğer illerde ikamet edenler için web destekli danışmanlık da yapabilirim. İhtiyacınız olan her türlü konuda SPSS, Minitab vs. istatistiksel paket programları yardımıyla istatistiksel danışmanlık yapmaktayım. Mail adresimden irtibata geçebilirsiniz. [email protected] Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar