Obi_Wan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Şimdi arkadaşlar arkadaşımla magic oynuyorduk, bir yerde takıldık, kavga etmeye başladık bence yanıtı size danışayım dedim. Şimdi arkadaş Fireball attı şu şekilde ;6X-7Y gönderdi. Bende buna karşılık face down olan Willbender ı mı morph edip target spell ini önledim ve onun tek yaratığını yokettim. Sorun ise şu; Ben olayın bu şekilde kaldığını ve benim başka zarar görmediğini söylüyorum. Arkadaş ise daha 6 hedefinin daha olduğunu ve onlarla dmg vereceğini. Sizce sonuç ne olmalı?! Fireball: Fireball deals X damage divided evenly,rounded down,among Y plus one target creatures and/or players. Willbender: When Willbender is turned face up, change the target of target spell or ability with a single target.[signature][hline]May the Force be with You!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Hmm aslinda single target durumu sakat olmus evet. Durun simdi hatirladim: Baya bi zaman once boyle bir sorun gine cikmisti inquest dergisindede soyle bi aciklama vardi. Fireballu atan kisi butun zararlari dagitir manasıni oder neye ne kadar vurucagini soyler sen ondan sonra redirect edersin. Aha budur yani ikinizde yanlissiniz mesela 2 sana 3 bi creature 5 bi creature vurdu diyelim arkadasin, sende dedinki 5i sana yonlendiriyorum o gine belirttigi creature'a 3 sanada 2 vurur, ama ikinci creature'a vuramayip o zarari kendisi yer.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Y plus ini odedimi istedigi gibi Damage ı target lara bölebilir . Sen sadece birinin target buyusunu cevirebilirsin Fark ettiysen single target diyor[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi_Wan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Diyor ki " ... the target of target spell... single target..." yani; target spell'in hedefini tek bir hedefe doğru yönlendirir. Bir tek hedefi başka yere yönlendirir demiyor ki.. Gerçi THE kullanılmış ama o toptan hedefi de anlatıyor olabilir. Uff!..[signature][hline]May the Force be with You!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Hmm biraz dusundum sana bir card orneği veriyim . Ya bak simdi Misdirection card i vardi eskiden ondada Single yaziyor yanlis dusundum Wild olayini. diyelim fireball u Y plus one ı odeyip attilar . Sende o card a misdirection attin Misdirection attiktan sonra istedigini yapabilirsin . İster tek hedefe atardin ister dagitirdin .[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Valla inquest bunu yazarken single target geyigi yoktu. LAkin hepsini redircet etsen bile "single" kelimesi sayyesindedir, bu yuzden anca bir hedefe yonlendirirsin dagitamassin ha bide choose target fortarget spell gibi kartlar vardir. Ben hala Yukardaki aciklamammdan yanayim[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Benim bildigim bu otesini bilmiyorum artik. ben bu card la turnuvayada girdim[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Su durumdaki Fireballun gördugum kadarıyla 1 den cok targetı var degil mi, eger öyleyse Willbender bir işe yaramaz cunku textte de yazdıgı gibi Single Target lı spelling veya ability nin targetını degiştirebilir Willbender.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 evet. willbender da graveyard yolcusu yani. gerçi arkadaşın niye direk seni öldürmemiş ve o kadar manayı nereden bulmuş gibi merak ettiğim sorular da yok diil.[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi_Wan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Nature oynadığı için her adamı mana yaratıyor nerdeyse, bu yüzden 10a 10 bile yapması işten bile değil..[signature][hline]May the Force be with You!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 e peki niye direk seni öldürmedi. ayrıca o manalar oluşana kadar sen armut mu topladın. ehu. merak sadece.[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi_Wan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Demek ki canım çok muş..[signature][hline]May the Force be with You!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 said: Obi_Wan, 01 Eylül 2004 11:11 tarihinde demiş ki: Demek ki canım çok muş.. :D[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Yerde liche vardi horace rakibide ayni anda 4 lotus uzerine 4 dark ritual acti toem kulanarak kart cekti fireball geldi liche yuzunden olmiyen rakibine zarar veremedigi icin yerdeki yaratiklari targetladi. Ve butun bunlar 3. turda oldu yani ikiside 20 civari hp ye sahipti ve bizimkide aslinda ole cok land acmasina yaratik indirmesine izin vermemmisti. Uygunmudur? =)[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 lich olsa da ölürdü. neyse uzatmaylaım. life'ı çokmuş. ehu.[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar