diablotg Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Vin Diesel Diyorum abi başka birşey demiyorum adam resmen en karizmatiklik ünvanını kapmış görünüyor film de süper Vin abimiz de[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=73688 Grrrr.... Sallandırıcaksın 1-2 tanesini bak bi daha yapıyolar mı[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright [Bu mesaj Asteroth tarafından 01 Eylül 2004 16:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Cani herif :)[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream..... Üye hatalarını 173-110-143 nolu icq'ya bildiriniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 ne yapıolar mı kardeşim görmemiş olamazmıyım yani illa görmüş olmam gerekio o topici şöle moderatörlere yalakalık yaptığnızı sanıyosunuz dimi yani böle sallandırcan hede hödö diyerek[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Güzel kardeşim kaç aydır millet bas bas bağırıyo "ARAMA!!!!!!!!" diye Sen şimdi bu bağırışlara kulağını tıkayıp topic açıyosun, sonra gelip bana "Yalaka" deme suratsızlığında bulunuyosun bi de üste çıkmaya çalışıyosun ya helal olsun sana.[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar