quixef Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 sesu said: Mortis said: as çocuklarına gösterirsin ilerde giremessen bile asdergh Abi bekle neden wait listten çıkıyorsun? Sıra gelirse vizen şak diye çıkar, vizeye vakit kalmaz diye Harvard Law'un wait listinden çıkmak nasıl bir kafa? asdadf. Bu sene wait liste kaldıysan seneye de kalırsın bu arada muhtemelen. Aynı bok. Şöyle aynı bok değil, sınav notları olarak Ekim de aldığım bir 170 ve 7 Ocak ta elime ulaşan ve 11 Ocak ta Harvard a bildirilen bir 176 ım var. Bunlardan ikincisi gayet güzel, başvuru başlangıç tarihi ise 15 Eylül. Dolayısıyla bu senenin 15 Eylülünde bu sınav notlarıyla başvurursam, bir de geçen sene waitliste almışız çocuk yazdığı mektupta vize problemi dediği halde, o da çekilmiş ayıp etmişiz gence de diyebilecekleri göz önünde bulundurulduğunda, şansım önümüzdeki sene için çok daha yüksek gibi. Haksız mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Ahahahaha her applicant la ilgili bu kadar düşündüklerini zannediyorsan yanılıyorsun^^ Ama dene tabii öyle istiyorsan, bir kere kabul etmişler nasıl olsa kabul edilirsin wait list olsa bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Her başvuranın belgelerine bakmaları 60 saniyelerini falan alıyor abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Abi 60 saniyelerini alıyorsa 6 aydır ne bok yemeye bekletiyorlar asdfdsfds. O deil de, asıl mantık şöyle, ben 4 Kasım da başvururken Aralık sınavına gireceğimi de yazmıştım, dolayısıyla benim başvuruyla ilgili ilk kararın (hold) geldiği tarihe (28 Ocak) bakarsak, o 11 Ocak taki sınav sonucundan sonra değerlendirmeye aldıklarını düşünebiliriz. O zamana kadar baya insan aldılar, sınıfı baya bi doldurdular. Önümüzdeki dönem için ise başvurular açılır açılmaz yüksek puanla başvurmuş olacağım, anlatabiliyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Ha rolling admissions mı var Harvard'da da. O zaman gogo. Ama bence yine de wait listten çıkma. Eylül'de tekrar yaparsın başvurunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 sesu said: Ha rolling admissions mı var Harvard'da da. O zaman gogo. Ama bence yine de wait listten çıkma. Eylül'de tekrar yaparsın başvurunu. Waitlist-accept durumunda dondurma ya da erteleme imkanın yok abi, adamlar atıyorum Ağustos ortasında kabul verirlerse ne yapıcam? Gidemediğim gibi adamlara da önümüzdeki sene için olumsuz done veririm - adama dedik, eğer gidebilecek durumdaysan waitlist te kal diye özellikle, kaldı, teklif yaptık, yan çizdi - yani sıkıntılı durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 abi adam amerikada avukat olup ruhunu şeytana satıcak!! yapma evladım! bu dünya için değmez!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 ne strestir bunu beklemek şimdi, iyiki akademik olarak başarılı bir insan değilim dsfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 quixef said: sesu said: Ha rolling admissions mı var Harvard'da da. O zaman gogo. Ama bence yine de wait listten çıkma. Eylül'de tekrar yaparsın başvurunu. Waitlist-accept durumunda dondurma ya da erteleme imkanın yok abi, adamlar atıyorum Ağustos ortasında kabul verirlerse ne yapıcam? Gidemediğim gibi adamlara da önümüzdeki sene için olumsuz done veririm - adama dedik, eğer gidebilecek durumdaysan waitlist te kal diye özellikle, kaldı, teklif yaptık, yan çizdi - yani sıkıntılı durum. Dönem ne zaman başlıyor ki neden gidemeyesin onu anlamadım ben? Ağustos ortası olmasa en kötü ihtimal Ağustos sonunda belli olur kabul alan kimler gidecek gitmeyecek, ona göre sana da sıra gelir gelecekse. Unconditional offer ını konsolosluğa yolladığın zaman hemen çıkıyor vize, bir de Harvard'dan olacak o offer yani bir zahmet hemen çıksın. Ben de İngiltere'deyim 1.5 hafta mı ne sürdü vizemin çıkması. Amerika için daha kolay bir prosedür vize başvurusu. Dönem de en erken Eylül ortasında başlıyordur, çok rahat zaman kalır yani onları halletmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 26 Ağustos oryantasyon, 1 Eylül dersler başlangıcı. Gıcık bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 bisey olmaz, bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Bekle bekle, o zamana kadar sana bir şey söylemek durumundalar o zaten. Onlar da düşünmüştür vizeye başvurman gereken süreci vesaire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Valla bana nisan basi gibi okul icin kabul gelmisti. Diger okullari da bekledim mayis basi gibi kabul ettim 5 gun sonra i-20 geldi. en uzun bekleme konsolosluktan vize sirasi ankara da en yakin tarih 10 gun sonraydi. Gittim hemen aldim, ertesi gun pasaportunla vizeyi yolluyolar. Yani ucaga binmek icin hazir olman teklifi kabul ettikten sonra hersey yolunda giderse 15-16 gun suruyor gibi. Haa bu arada iyice kisaltmak istersen kabulu ettikten sonra tarih alirsan pasaport numaran gerekiyor sadece. I-20 gelir o ara, 10 gune kadar iner yani. Kabul gelirse de heralde agustos basina kadar bekletmezler adaylari durumun farkindalardir. Hadi iyi sanslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Withdrawn. Vurmadan önce dinleyin. Mozilla'ya eklenti indirdim ReloadEvery diye, mailim 30 sn de bi auto refresh e ayarlı şekilde 6 aydır bilgisayarın başında hapsoldum. En azından seneye başvurup tekrar başvurular değerlendirilmeye başlanana (Ekim sonu) kadar kafamı dinleyeceğim. Demek istediğim odur ki, severim böyle aşkın ızdırabını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 halbu ki haftaya kabul ediceklerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 http://bitchwantstea.files.wordpress.com/2010/01/phoenixwrightaceattorney.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 vize uğruna harvard'dan vazgeçen adam olarak tarihe geçicen sanırım:) amerika en hızlı vize veren ülke abi 3 günde 10 yıllık vize verio adamlar..öğrenci vizesinde de o kadar hızlılardır direk withdraw etceğine keşke onlara son tarih verseydin, o tarihe kadar olmazsa withdraw edip seneye başvurucam falan deseydin..şimdi şu 6 ayda yaşadığın stresin aynısını seneye bi 6 ay daha yaşarsan nolucak demek istiyorum inş olmaz tabi öyle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Vize harici bir iki mesele de var ama benim planım zaten Nisan'ı geçerse iş, önümüzdeki seneye deferral almaktı, bir kere waitlist e kalınca deferral hakkın kalmıyor dolayısıyla fazla bir opsiyonum kalmadı. Bir de "rolling admissions" (ing. kervan yolda düzülür) meselesi yüzünden başvuruların başında başvurmak her zaman ortayı geçe başvurmaktan iyidir, dolayısıyla bir 6 ay daha süreceğini açıkçası zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 BUMP. Bu sene için başvurumu application essay i finalize ettikten sonra önümüzdeki Pazartesi göndermeyi planlıyorum. Vatana millete hayırlı olması dileklerimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 hayırlı olsun önceki başvurun red mi almıştı veya bi sonuç gelmişmiydi,niye gidemedin evet çok üşengecim sadece bu sayfayı okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Waitlist ten çekildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 waitlist dediğin bildiğimiz yedek liste mi oluyor peki? ne wait'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Biz sizi ararız waitlist'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 toggie said: Biz sizi ararız waitlist'i. Tam olarak değil, ben puan olarak üçüncü sıradayken çekildikten sonra 100+ kişiyi aldılar waitlist ten. Sistem şu şekilde işliyor: Harvard Law her sene 560 öğrenci ile seneye başlıyor (80 kişilik 7 section), ancak toplamda her sene 880 civarı kabul kararı çıkıyor. Aradaki fark, hem Harvard ı hem başka okulu kazanıp, daha yüksek burs veya başka sebeplerden başka okulu tercih edenler. Dolayısıyla burada waitlist e kalmak "biz sizi ararız" dan biraz daha ileride. Toggie arkadaşımızın başvurup waitlist e kalabilmesini görmek isteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Sakin ol şampiyon, geyik yapıyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar